Elizabeth Sweetheart művészet művész zöld szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New Yorkban, Brooklynban él Elizabeth Sweetheart művész, akit a legtöbben arról ismernek, hogy imádja a zöld színt. A körme, haja, tárgyai és az összes ruhája ebben a színben pompázik, feltűnést kelt, bármerre megy. 

Férje, Robert Rosenthal szerint nagyjából 20 éve kezdődött feleségénél, a művész Elizabeth Sweetheartnál a zöld szín imádata. A pár egyébként 51 éve él boldog házasságban.

A most 77 éves asszony 1964-ben költözött New Yorkba azért, hogy művész lehessen. Ötven éve dolgozik a divatiparban, Ralph Laurennel is dolgozott már együtt.

És hogy mivel magyarázza a zöld imádatát? Azt mondja, hogy ez egy rendkívül optimista és pozitív szín, szereti, ezért viseli. De nemcsak ruhái és az otthonában lévő kiegészítők zöldek, hanem haja, sminkje és körmei is.

Azt mondja, amikor mások belépnek otthonába - melynek bejárai ajtaja is zöld - ámulnak, hogy minden zöld a házban. "Pedig nem így van. A padló fából van, a falak is fehérek, de minden más tényleg zöld" - mondta a Dailymailnek Elizabeth Sweetheart, aki boldogan él "nemzöld" férjével.

Idősotthonban, magányosan él a legendás magyar bemondónő, Baleczky Annamáriahttp://www.life.hu/kult/20180616-idosotthonban-maganyosan-el-a-legendas-magyar-bemondono-baleczky-annamaria.htmlA legendás magyar tévés, Baleczky Annamária évtizedekig volt a Magyar Televízió képernyőjén, arcát, hangját az egész ország ismerte. Ma idősotthonban él, magányosan. KultOrigoÉdesanyja mellé temetik Paudits Béla hamvaithttp://www.life.hu/kult/20180616-edesanyja-melle-temetik-paudits-bela-hamvait.htmlJúnius 13-án elhunyt Paudits Béla. A Jászai Mari díjas színész temetéséről a Madách Színház gondoskodik.KultOrigoCsaknem három évtized után véget ér Jerry Springer műsorahttp://www.life.hu/kult/20180616-csaknem-harom-evtized-utan-veget-er-jerry-springer-musora.htmlCsaknem három évtized után véget ér a veszekedős-kiabálós bulvárműsorok szimbólumává vált amerikai Jerry Springer-show - jelentette be csütörtökön a CW tévécsatorna.Kult--Newton és Einstein között helyezték végső nyugalomra Stephen Hawking hamvaithttp://www.life.hu/kult/20180616-newton-es-einstein-kozott-helyeztek-vegso-nyugalomra-stephen-hawking-hamvait.htmlA kimagasló tudósoknak fenntartott temetkezési helyen, Newton és Einstein között helyezték végső nyugalomra Stephen Hawking, a március 14-én 76 évesen elhunyt világhírű elméleti fizikus hamvait pénteken a londoni Westminster-apátságban. KultProgramajánló: így töltsd a júniusi hétvégékethttp://www.life.hu/kult/20180613-juniusi-hetvegi-programajanlo.htmlHa szereted a komolyzenét vagy éppen az ízorgiákkal kecsegtető fesztiválokért vagy oda, júniusban mindenképpen megtalálhatod a számításaidat. Számos remek programmal várnak az ország különböző pontjain – mutatjuk a legjobb lehetőségeket. KultOrigoElhunyt Bán Magda újságíróhttp://www.life.hu/kult/20180614-elhunyt-ban-magda-ujsagiro-szerkeszto.htmlHosszú betegség után elhunyt Bán Magda irodalmi szerkesztő, újságíró. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.