Elizabeth Sweetheart, a Zöld Asszony meghódította New York szívét: videó

2018.06.18. 18:37

New Yorkban, Brooklynban él Elizabeth Sweetheart művész, akit a legtöbben arról ismernek, hogy imádja a zöld színt. A körme, haja, tárgyai és az összes ruhája ebben a színben pompázik, feltűnést kelt, bármerre megy. 

Férje, Robert Rosenthal szerint nagyjából 20 éve kezdődött feleségénél, a művész Elizabeth Sweetheartnál a zöld szín imádata. A pár egyébként 51 éve él boldog házasságban. 

A most 77 éves asszony 1964-ben költözött New Yorkba azért, hogy művész lehessen. Ötven éve dolgozik a divatiparban, Ralph Laurennel is dolgozott már együtt. 

És hogy mivel magyarázza a zöld imádatát? Azt mondja, hogy ez egy rendkívül optimista és pozitív szín, szereti, ezért viseli. De nemcsak ruhái és az otthonában lévő kiegészítők zöldek, hanem haja, sminkje és körmei is. 

Azt mondja, amikor mások belépnek otthonába - melynek bejárai ajtaja is zöld - ámulnak, hogy minden zöld a házban. "Pedig nem így van. A padló fából van, a falak is fehérek, de minden más tényleg zöld" - mondta a Dailymailnek Elizabeth Sweetheart, aki boldogan él "nemzöld" férjével. 

Elizabeth Sweetheartművészetzöldművészszín