Megtalálták az áprilisban vízbe fulladt rapper, Kenny Mukendi holttestét

Forrás: Thinkstock -
Kenny Mukendi öngyilkos vízbe fulladás öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves angol rapper áprilisban vetette magát vízbe, Rio De Janeiro környékén, ahová azért érkezett, hogy beindítsa karrierjét.

A 22 éves Kenny Mukendi levetett magát egy szikláról Rio De Janeiro környékén, ahová azért érkezett, hogy beindítsa zenei karrierjét. Az angol zenész barátnője szerint a fiúnak már Londonban is voltak öngyilkos gondolatai. Kenny Vulcan néven elhíresült rapper április 13-án vetette bele magát a vízbe, de csak nemrég találtak rá a holttestére, pontosan május 5-én sodorta partra a víz.

A 22 éves rapper belevetette magát a vízbe Forrás: Thinkstock

A hír azonban csak most került nyilvánosságra, mivel a DNS-tesztek eredményeire várni kellett. Bankkártyás fizetései alapján találták meg azt a helyszínt, ahol Kenny belevetette magát a vízbe, előtte minden közösségi oldalon inaktiválta magát.

A Szex és New York Mirandájának, vagyis Cynthia Nixonnak a lánya fiú letthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-a-szex-es-new-york-mirandajanak-vagyis-cynthia-nixonnak-a-lanya-fiu-lett.htmlCynthia Nixon nagyon büszke fiára, aki eredetileg nőként látta meg a napvilágot, de nemet váltott. A színésznő Insatgram-oldalán jelentette be, hogy gyermeke transznemű. TV + Sztárok--Valószínűleg öngyilkos lett Carlos Lopez Jr. televíziós színészhttp://www.life.hu/kult/20180626-valoszinuleg-ongyilkos-lett-carlos-lopez-jr-televizios-szinesz.htmlVasárnap este hunyt el Carlos Lopez Jr. 35 évesen: úgy tudni, önkezével vetett véget az életének. Kult--Jöjjenek a pasik helyett a csajok: 7 nemcserés filmfeldogozás http://www.life.hu/kult/20180625-nemcseres-filmfeldolgozasok-a-filmvasznon.htmlMár játsszák a hazai mozik az Ocean's 8 című filmet, amiben a korábbi Ocean's-trilógia emlékezetes pasicsapatának szélhámoskodásait ezúttal nők hajtják végre. Hollywoodban korábban is elő-előfordultak nemcserés feldolgozások, az utóbbi időben viszont kimondott trend lett belőle – a leghíresebb eseteket gyűjtöttük össze. KultOrigoElhunyt Richard Harrison, a Zálogcsillagok című reality típusú tévéműsor sztárjahttp://www.life.hu/kult/20180625-elhunyt-richard-harrison-a-zalogcsillagok-cimu-tevemusor-sztarja.htmlElhunyt Richard Harrison, a Zálogcsillagok című reality típusú tévéműsor sztárja.KultOrigoMeghalt Vinnie Paul, a Pantera dobosahttp://www.life.hu/kult/20180623-meghalt-vinnie-paul-a-pantera-dobosa-54-eves-volt.htmlVinnie Paul, a Pantera dobosa 54 éves volt. Kult--Meghalt Huszár László színművészhttp://www.life.hu/kult/20180621-meghalt-huszar-laszlo-szinmuvesz-a-szomszedok-szereploje-80-eves-volt.htmlÉletének 80. évében halt meg Huszár László színművész - értesült a szinhaz.hu. A művész korábban tévésorozatban is játszott, így a Kisvárosban és a Szomszédokban is láthattuk.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.