Napokig keresték: egy tóban találták meg az eltűnt rapper, Puto-G holttestét

Forrás: Thinkstock -
Puto-G meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 évesen hunyt el José Carlos Cardoso, művésznevén Puto-G portugál rapper és színész.

A zenész Luxemburgban tűnt el, a remerscheni tónál - írja a 24.hu. Barátai azonnal értesítették a rendőrséget. A hatóságok pár óra múlva már csak a rapper holttestét találták meg a tó vízében. Cardosót tegnap búcsúztatták Esch városában, temetésén több százan vettek részt.

Harry herceg és Meghan Markle nem fogja meg egymás kezét a királynő előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-harry-herceg-es-meghan-markle-nem-fogja-meg-egymas-kezet-a-kiralyno-elott.htmlSussex herceges és hercegnéje, azaz Harry herceg és Meghan Markle nem fogják meg egymás kezét a királynő jelenlétében - szúrták ki a szemfüles szakértők. Most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Pártos Csilla és új párja interjú adott a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-partos-csilla-es-uj-parja-interju-adott-a-balaton-soundon.htmlPártos Csilla és új párja a Balaton Soundon bulizott, ott adtak interjút a Borsnak. Pécsi Ildikó volt menye elmondta, hogy már új életet kezdett, és arról is beszélt, hogy neki már nem a ház a lényeg.TV + SztárokOrigoBalaton Sound 2018: exkluzív interjút adott Jonas Bluehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-balaton-sound-2018-exkluziv-interjut-adott-jonas-blue.htmlNem először érkezett Magyarországra Jonas Blue. A Balaton Soundon lépett fel, ahol exkluzív interjút adott lapunknak. Mesélt a dj-k play gombos botrányáról, és a legextrém rajongóiról is sztorizott. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy anyagilag hiányzik-e neki a tévézéshttp://www.life.hu/sztarok/20180707-demcsak-zsuzsa-elarulta-hogy-anyagilag-hianyzike-neki-a-tevezes.htmlA Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával. Kérdezték arról is, hogy miből él mostanság, illetve nem hiányzik-e neki anyagilag a tévézés.TV + SztárokOrigoNyilvánosság előtt is vállalja szerelmét Tornóczky Anita: ő azhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-nyilvanossag-elott-is-vallalja-szerelmet-tornoczky-anita-o-az.html2016-ban vált el férjétől Tornóczky Anita, akivel 12 évig voltak együtt, ebből hatot töltöttek házasságban. Azóta nem is volt komoly kapcsolata, most azonban büszkén vállalja jogász szerelmét. TV + Sztárok--Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-rekasi-karoly-megkerte-pikali-gerda-kezet.htmlNegyven éves lett Pikali Gerda színésznő. A legnagyobb ajándéka pedig az volt, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét - tudatta a Bors.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.