fesztivál program programajánló strandröpi2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te sem szeretet a tömeget, mégis imádod a fesztiválhangulatot, az alábbi programokat neked találták ki. 

Borszerdák

Minden szerdán egy kerettéma, egy pincészet, egy előadás, egy kis zene, sok tárlatvezetés és egy jó hangulatú borozgatás a Magyar Nemzeti Galéria teraszain és kupolaterében este hattól tízig. Ebben az évben a stílusokra fűztük fel borszerdáink témáit a klasszikustól az absztraktig. A jobbnál jobb borokhoz illően izgalmas művészettörténeti kalandozásokat is ígérnek. Lesz szó a carrarai márványról, Frida Kahlo magyar szerelméről, a stílusok egyetemes és helyi sajátosságairól – a borokat leíró szakkifejezések nyelvén, a 20. századi izmusokat értelmező manifesztumok problémáiról és arról, hogy miért hisszük még mindig azt, hogy absztrakt képeket bárki képes csinálni. A Borszerdák, akárcsak a jó programok, jó és rossz időben egyaránt élvezetesek.

Időpont: 2018. augusztus 1-jéig minden szerdán
Helyszín: Különböző helyszíneken (részletes program és helyszínek ITT)

Campus Fesztivál

Az ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvényén a jubileumhoz méltó kínálattal várják az érdeklődőket – 17 helyszínen 500-nál is több program közül válogathatnak majd a fesztiválozók. A legismertebb hazai és külföldi sztárfellépők, humoristák, színészek, filmvetítések, civil utca, gasztro- és borfalu garantálja a minőségi szórakozást. Jegyárak: 10 990 forinttól.

Időpont: 2018. július 18-22.
Helyszín: Debrecen, campus

Campus Fesztivál Forrás: Facebook/CAMPUS FESZTIVÁL official

IV. Rozé Fesztivál

Szórakoztató programokkal és ízletes borokkal készülnek a látogatók részére: Petruska, Dallos Bogi, Éliás Gyula Jr., Cry Free, Nemcsak Berry, Pély Barna, The FreakEnd, és még sokan mások...

Időpont: 2018. július 19-22.
Helyszín: Zamárdi, Kossuth utcai rendezvényterület

IV. Rozé Fesztivál Forrás: Thinkstock

Retro Balaton Fesztivál

Egy év kihagyás után újra Retro Balaton Fesztivál. Egy időutazás ami, csak az emlékekről fog szólni. A jelszó: Love is in the air WE LOVE 90's. A rendezvény ingyenes, a koncertekre jegyek 2990 forinttól válthatók.

Időpont: 2018. július 20-21.
Helyszín: Fonyód, kikötő

Retro Balaton Fesztivál Forrás: fonyodinyar.com

MKB-Pannónia - Strandröplabda Magyar Bajnokság 2018

A nyár slágersportja a strandröplabda, amelynek csúcsa természetesen a legjobbak küzdelme, az országos bajnokság. Az összesen 44 nevezett páros a három állomásból álló sorozatban a Lupa-tavon rendezendő augusztusi döntőbe kerülésért küzd, a legjobbakat pedig a látványos játékhoz méltó elismerés illeti meg. A dunaújvárosi ob-fordulót ingyenesen tekinthetik meg a nézők, akiket az ország legjobb párosainak látványos játéka mellett közönségjátékok sora, tombola és egész napos DJ-zene vár.

Időpontok és helyszínek: július 20-22: Dunaújváros. Döntő augusztus 7-12. Budapest, Lupa-tó; augusztus 23-26.: Siófok - 2018 World Tour 1* Star - Siófok (Siófok MLSZ Beach Arena)

MKB-Pannónia - Strandröplabda Magyar Bajnokság 2018 Fotó: Szabo-Jilek Adam/Facebook/Beach Volleyball Hungary

Váci világi vigalom

Az elmúlt két évtized során már megszokhattuk: ha váci nyár, akkor Váci Világi Vigalom. 26. alkalommal veszi kezdetét az országos hírű háromnapos rendezvény. A négy színpadon zajló műsorokon kívül templomi koncertek, kísérő rendezvények, valamint állandó és időszaki kiállítások is gazdagítják a programkínálatot. Minden korosztály számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget nyújt a fesztivál kínálata. Színvonalas gyerekprogramok, kézműves és játszóházi foglalkozások, színházi előadások, koncertek, képzőművészeti kiállítások szerepelnek az immár hagyományos összművészeti kulturális-szórakoztató fesztiválon. Bőséges és változatos gasztronómiai kínálat és igényes vásári forgatag teszi teljessé a hangulatot. A Váci Világi Vigalom összes koncertje ingyenes!

Időpont: 2018. július 20-22.
Helyszín: Vác, a történelmi belvárosában és a Duna–parton

A Wellhello is fellép a Váci Világi Vigalmon Forrás: Facebook/Wellhello

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.