Ezért nem koncertezik két évig Budapesten és környékén Rúzsa Magdi

Forrás: Falus Kriszta -
Rúzsa Magdi szünet koncert Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megtartja utolsó Budapest környéki fellépését Rúzsa Magdi, majd két évig nem láthatjuk a fővárosban. Végre kiderült, hogy miért.

Rúzsa Magdi azt már korábban bejelentette, hogy a július 28-ai Budapest Parkos fellépése lesz egy jó ideig az az utolsó a fővárosban és környékén, az okokról viszont nem beszélt. El is indultak a találgatások arról, hogy vajon visszavonul-e az énekesnő, ám Magdi ezeket a híreszteléseket most megcáfolta és elárulta, valójában miért tart két év szünetet Budapesten.

Ezért nem koncertezik Budapesten és környékén Magdi Forrás: Falus Kriszta

Felvetődött egyesekben, hogy visszavonulok, ez egy félreértés, szó sincs erről. Jövőre is koncertezem, láthatnak majd fesztiválokon és járom az országot, csupán Budapestet hagyom ki. Az ok nagyon egyszerű, készülünk a 2020-as Arénára" – árulta el a Blikknek Magdi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.