Szepesi György halál rádiós gyász meghalt legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
96 éves korában elhunyt Szepesi György legendás rádiós, riporter.

Szerdára virradóra 96 éves korában elhunyt Szepesi György – tudtatta a család a Nemzeti Sporttal.

A magyar rádiózás legendája 1922-ben látta meg a napvilágot Budapesten. A Magyar Rádiónál 1945-ben helyezkedett el, ahol riporterként, osztályvezetőként, bonni tudósítóként dolgozott. Első olimpiáját három év múlva közvetítette, az utolsó 2012-ben. A labdarúgó-világbajnokságokon 1954-től 2010-ig dolgozott.

Néhány évig az MLSZ elnökeként is tevékenykedett, és tagja volt a FIFA végrehajtó bizottságának.
Sokat az aranycsapat tizenkettedik játékosaként emlegették, ő közvetítette többek között a legendás 6:3-at is.

Szepesi György rádióriporter (középen) 96 éves korában hunyt el Forrás: MTI/Bruzák Noémi
Ubrankovics Júlia is perre menne az RTL Klub ellen, ha szükségeshttp://www.life.hu/sztarok/20180725-ubrankovics-julia-is-perre-menne-az-rtl-klub-ellen-ha-szukseges.htmlA Tanár című sorozat menesztett színésznője nem tűri el csendben azt, amit tettek vele. Ha feltétlenül szükséges természetesen ő is perre megy.TV + SztárokOrigoKrencsey Hella videóját leszedte a Youtube: nincsenek már fent a színésznővel közös képekhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-krencsey-hella-videojat-leszedte-a-youtube-nincsenek-mar-fent-a-szinesznovel-kozos-kepek.htmlA Youtube zaklatással és bántalmazással kapcsolatos irányelvei miatt eltávolította Krencsey Hella videóját, melyben megmutatta a színésznőt, és közös fotókat is a 8 évig tartó kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoPártos Csilla békülne volt anyósával, Pécsi Ildikóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-partos-csilla-bekulne-volt-anyosaval-pecsi-ildikoval.htmlTöbb éve folyik már Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között a harc, de Csilla már szívesen lezárná a dolgot. A másik részről azonban nincs hajlandóság erre. TV + Sztárok--Balázs Klári pelenkával az arcán alszik évtizedek óta - így szépülhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-balazs-klari-pelenkaval-az-arcan-alszik-evtizedek-ota-igy-szepul.htmlAz örökifjú Balázs Klári elárulta egyik szépségtitkát: pelenkával alszik.TV + SztárokOrigoOtthagyja az RTL Klubot és a TV2-höz igazol VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180725-otthagyja-az-rtl-klubot-a-tv2hoz-igazol-vv-aurelio.htmlVV Aurelio a Való Világ című reality műsorban vált ismertté. Harsány viselkedése, közönséges megnyilvánulásai egyenesen a győzelemig repítették. Miután kijött a luxusbörtönből, az RTL Klub csatornáján több produkcióban is láthatták a nézők. Ősztől azonban a konkurenciánál folytatja.TV + Sztárok--Cserháti Zsuzsa barátnője, Rácz Kati elmondta, miért halt meg az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-cserhati-zsuzsa-baratnoje-racz-kati-elmondta-miert-halt-meg-az-enekesno.htmlA legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa 15 évvel ezelőtt hunyt el. Most barátnője, Rácz Kati emlékezett meg róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.