Kata vagyok, van még egy Pepsid? - közös fotón Dobó Kata és Spáh Dávid

Dobó Kata Pepsi Spáh Dávid kóla reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosak vagyunk benne, hogy Dobó Kata látványával együtt mindenki fejébe beégett a mondat 1998-ban: "Kata vagyok, van még egy Pepsid?" Együtt pózoltak a főszereplők.

Hihetetlen, de a kultikus reklám idén már 20 éves. A két főszereplő, a Familia Kft-ből ismertté vált Spáh Dávid és Dobó Kata most összeállt egy közös fotóra. A kép szerint valami készül, ami még titkos, de az biztos, hogy 20 év után megint együtt forgatnak. Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből!

#forgatunk #20evutanujra #spahdavid #megtitok #denemsokarakiderul #izgi

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

Három vallási csoda, amire nincs magyarázathttp://www.life.hu/kult/20180730-harom-vallasi-csoda-amire-nincs-magyarazat.htmlCikkünkben most három olyan csodás vallási eseményt mutatunk be, amelyre a mai napig nincs magyarázat. Kult--Sosem látott fotó került elő John F. Kennedy holttestéről (18+)http://www.life.hu/kult/20180728-sosem-latott-foto-kerult-elo-john-f-kennedy-holttesterol.htmlA kép John Fitzgerald Kennedy holttestéről a Bethesda Haditengerészeti Kórházban készült, boncolás közben.Kult--Nem ígértek nekik semmit, mégis azonnal igent mondtak a Csengetett, Mylord? színészeihttp://www.life.hu/kult/20180727-nem-igertek-nekik-semmit-megis-azonnal-igent-mondtak-a-csengetett-mylord-szineszei.htmlAlf Stokes, James Twelvetrees, Ivy Teasdale, Mabel Wheeler – csak néhány karakter a Csengetett, Mylord? című sorozatból, akik láttán még most, 30 év után is megdobban a magyar rajongók ezreinek szíve. A sorozat 7 ikonikus színésze most Budapestre látogat, erre pedig 800 rajongó adta össze a szükséges 7 millió forintot. A gyűjtés kulisszatitkairól Szijj András főszervező mesélt. KultOrigo18 évig élt a lakatlan San Nicolas szigeten Juana Maria, az indián asszonyhttp://www.life.hu/kult/20180727-18-evig-elt-a-lakatlan-san-nicolas-szigeten-juana-maria-az-indian-asszony.html1935 és 1953 között, 18 évig élt teljesen egyedül San Nicolas szigetén egy indián asszony. Egy vadász talált rá, miközben fókát nyúzott. Kult--Elhunyt Szepesi György, a magyar rádiózás legendájahttp://www.life.hu/kult/20180725-elhunyt-szepesi-gyorgy-a-magyar-radiozas-legendaja.html96 éves korában elhunyt Szepesi György legendás rádiós, riporter. Kult--Hermann Nitsch vérrel és kibelezett állatokkal készít műalkotásokat (18+)http://www.life.hu/kult/20180724-hermann-nitsch-verrel-es-kibelezett-allatokkal-keszit-mualkotasokat-18.htmlOrgia-Misztérium Színház néven rendez színházi előadásokat Hermann Nitsch, aki vérrel, állati belsőségekkel színesíti munkáit. Azt mondja: egy életigenlő embernek tartja magát. KultOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.