színésznő Morgana King A Keresztapa Carmela Corleone énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Morgana King jazzénekes, aki Carmela Corleonét, Don Corelone feleségét alakította A Keresztapában.

Morgana King 87 éves korában, az otthonában hunyt el Palm Springsben. A jazzénekesnő A Keresztapa első és második részében alakította Don Corleone, azaz Marlon Brando feleségét. Később játszott a Brooklyn State of Mind című, 1998-as filmben, és az All My Children című sorozatban is szerepet kapott. 50 éves zenei pályafutása során 20 albumot adott ki.

A Keresztapa című film szereplői, középen, Marlon Brando mellett áll Morgana King Forrás: Collection Christophel/© Alfran Productions/Alfran Productions

A Metro szerint az énekesnő még márciusban halt meg, de halálhírét csak most közölték. Ritka, rákos megbetegedésben szenvedett.

5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod augusztusbanhttp://www.life.hu/kult/20180813-film-es-sorozatajanlo-augusztusra.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát augusztus ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoElhunyt Szasa Klein, Izrael neves munkácsi születésű dokumentumfilmesehttp://www.life.hu/kult/20180815-elhunyt-szasa-klein-izrael-neves-munkacsi-szuletesu-dokumentumfilmese.htmlElhunyt Szasa Klein, Izrael neves munkácsi születésű dokumentumfilmese.Kult--Eurovíziós Dalfesztivál: finanszírozása miatt veszélybe került a 2019-es izraeli rendezéshttp://www.life.hu/kult/20180814-eurovizios-dalfesztival-finanszirozasa-miatt-veszelybe-kerult-a-2019es-izraeli-rendezes.htmlFinanszírozási problémák miatt veszélybe került a 2019-es izraeli rendezés, miután az izraeli kormány és a közmédia egymásra mutogatott az Eurovízió dalverseny várható költségei miatt. Tel-Aviv magára vállalta a teremköltségeket, hogy Izrael megrendezhesse jövőre a nemzetközi dalfesztivált - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja.Kult--93 éves korában elhunyt az Oscar-díjas operatőr, Ronnie Taylorhttp://www.life.hu/kult/20180813-93-eves-koraban-elhunyt-az-oscar-dijas-operator-ronnie-taylor.html93 éves korában elhunyt Ronnie Taylor Oscar-díjas operatőr. Kult--Meghalt V. S. Naipaul irodalmi Nobel-díjas brit íróhttp://www.life.hu/kult/20180812-meghalt-v-s-naipaul-irodalmi-nobel-dijas-brit-iro.htmlMeghalt V. S. Naipaul irodalmi Nobel-díjas brit író - közölte a család vasárnapra virradóra. A szerzőt londoni otthonában érte a halál, békésen távozott - erősítette meg özvegye, Lady Naipaul. "Óriás lett azzal, amit elért. Szerettei körében ment el, csodálatos alkotó- és vállalkozókedvtől gazdag élet után" - áll a család közleményében.KultOrigoA Sziget Fesztivál eddigi legőrültebb pillanatai: fotógalériahttp://www.life.hu/kult/20180811-a-sziget-fesztival-eddigi-legorultebb-pillanatai-fotok.htmlAhogy minden évben, idén is fantasztikus fotók készültek a Sziget Fesztivál legjobb pillanatairól. Fotógalériánkban meg is nézhettek jónéhányat. KultOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.