Avicii családja emlékoldallá alakította a dj weboldalát, bárki üzenhet

Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen -
Tim Bergling család üzenet emlék Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áprilisban elhunyt svéd dj, Avicii, azaz Tim Bergling tiszteletére családja emlékoldallá alakította hivatalos weboldalát. Lehetővé akarták tenni, hogy bárki üzenhessen, megoszthassa a zenésszel kapcsolatos emlékeit. 

Rajongók millióit döbbentette meg a svéd dj, Avicii április halála. Tim Bergling mindössze 29 éves volt. A BBC cikke szerint a családja úgy döntött, lehetőséget ad a rajongóknak arra, hogy leróják kegyeletüket, így emlékoldallá alakították a zenész hivatalos weboldalát.

Itt bárki megoszthatja az Avicii-vel kapcsolatos emlékeit, sőt fotót is tölthet fel az oldalra. "Ezt a helyet azért hoztuk létre, hogy megoszthasd emlékeidet velünk és azt, hogy mit jelentett neked Avicii" - írják az oldalon.

Avicii családja emlékoldalt hozott létre Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen
5+1 szélsőséges szekta, amelyek még ma is aktívan működnekhttp://www.life.hu/kult/20180827-51-szelsoseges-szekta-ma-is-aktivan-mukodnek.htmlPedofil közösség, sátánista vagy épp agymosó és pénzpumpoló szekta, ufóhívők, Isten földi manifesztációja és világmozgalommá egyesült Stephen King-rajongók. Több veszélyes csoport ma is működik, így nem meglepő, hogy az American Horror Story hetedik évada – amely rövidesen a Sony Movie Channelen is debütál – a kultuszokat választotta fő témájának. A köznyelv sokszor összemossa a kultusz és a szekta kifejezéseket, pedig ezek az általában nagyobb vallásokból vagy társadalmakból kiszakadt összetartó csoportok nem feltétlen mind olyan szélsőségesek vagy radikálisak, mint cikkünk szereplői. KultOrigoMozi a rácsok mögött: minden idők legjobb börtönfilmjeihttp://www.life.hu/kult/20180827-bortonfilmek-a-mozivasznon.htmlMár látható a hazai mozikban A kíméletlen című film, ami a címéhez méltóan egy egészen brutális utazáson visz minket végig egy thaiföldi börtönbe kerülő angol bokszoló történetén keresztül. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a rácsok mögött játszódó filmek nagy klasszikusait — van belőlük szép számmal még úgy is, hogy a hadifoglyos mozikat most mellőztük. KultOrigoRomy Schneider bevallotta, anyja valóban szexuális viszonyt folytatott Hitlerrelhttp://www.life.hu/kult/20180828-romy-schneider-bevallotta-anyja-valoban-szexualis-viszonyt-folytatott-hitlerrel.htmlElképesztő dologra derült fény: hamarosan nyilvánosságra hozzák azt a dokumentumfilmet, amiben a Sissi filmek sztárja, Romy Schneider arról beszél, hogy édesanyja, Magda szexuális viszonyt folytatott Hitlerrel. KultOrigoSZIN egykor és ma: 50 éves a fesztiválhttp://www.life.hu/kult/20180827-szin-egykor-es-ma-50-eves-a-fesztival.html50 évvel ezelőtt, vagyis 1968-ban rendezték meg elsőként a Szegedi Ifjúsági Napokat. A jelenlegi főszervező, Kolonics Erika mesélte hogy milyen volt a kezdetekkor a fesztivál, milyen korszakokra oszlik a történelme, és mitől lett emlékezetes a jubileumi év.KultOrigoVégső búcsút vettek Székhelyi József, színművésztől: fotók a temetésrőlhttp://www.life.hu/kult/20180826-vegso-bucsut-vettek-szekhelyi-jozsef-szinmuvesztol-fotok-a-temetesrol.htmlAugusztus 22-én, hosszan tartó betegség után hunyt el a Jászai Mari-díjas színművész, Székhelyi József. A család és a barátok ma vettek végső búcsút tőle. KultElhunyt Kyle Pavone, a We Came As Romans énekesehttp://www.life.hu/kult/20180826-elhunyt-kyle-pavone-a-we-came-as-romans-enekese.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Kyle Pavone, a We Came As Romans énekese.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.