70 éves lett a hetvenes évek szexszimbóluma, Sáfár Anikó

színésznő Sáfár Anikó bikini szexszimbólum születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfár Anikó színésznő, a hetvenes évek szexszimbóluma hétfőn ünnepli 70. születésnapját. Még ma is a színpadon áll, megmutatjuk, hogyan nézett ki a színésznő pályája elején és most. 

Sáfár Anikó színésznő sokak kedvence, a ma 70 éves díva még most a színpadon áll. 1948-ban született Budapesten, a Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után a Thália Színházhoz szerződött.

Szerepelt színházban, filmekben, de szinkronszerepeinek száma is szinte végtelen. Láthatták a filmkedvelők például a Magyar rapszódiában, az Angyalbőrben című sorozatban, de feltűnt a Barátok köztben is.

A hetvenes években őt tartották az ország szexszimbólumának, gyakran szabadult meg ruháitól a képernyőn. "Vállalom, hogy sokszor mondtam igent hasonló felkérésekre, mert örültem, ha munkát kaptam, és dolgozhattam. Valamiből meg kellett élni. Ha én nem csinálom meg, elvállalja más" - nyilatkozta korábban Sáfár Anikó a Borsnak.

Így festett például a gyönyörű színésznő 1978-ban az Ezeregyéjszaka meséiből készülő tévéjáték egyik jelenétében Dathma szerepében:

Sáfár Anikó 1976-ban filmfelvétel közben Forrás: Fortepan/SZALAY ZOLTÁN/1976

Sáfár Anikó csodás alakját is megmutatta a kamerák előtt Forrás: Fortepan/SZALAY ZOLTÁN/1976

És így fest ma a 70 éves színésznő:

Elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színészehttp://www.life.hu/kult/20180901-elhunyt-spindler-bela-a-kaposvari-csiky-gergely-szinhaz-szinesze.htmlEgészen váratlanul, 63 éves korában elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színésze.Kult--21 éve távozott Diana hercegné, a szívek királynőjehttp://www.life.hu/kult/20180831-21-eve-tavozott-diana-hercegne-a-szivek-kiralynoje.htmlDiana hercegné élete nem volt viszontagságoktól mentes, halálát pedig máig rejtély övezi. 21 éve távozott közülünk a szívek királynője, rá emlékezünk. Kult--Kiderült, ki játssza Charles Manson sorozatgyilkost Quentin Tarantino új filmjébenhttp://www.life.hu/kult/20180830-kiderult-ki-jatssza-charles-manson-sorozatgyilkost-quentin-tarantino-uj-filmjeben.htmlSzámos nagy név látott már napvilágot Quentin Tarantino rendező most készülő új filmjének stáblistájából, a Volt egyszer egy Hollywoodból. Most az is kiderült, hogy ki játssza majd Charles Manson hírhedt sorozatgyilkost. Kult--Programajánló szeptember első hétvégéjérehttp://www.life.hu/kult/20180827-programajanlo-a-sulikezdes-elotti-utolso-hetvegere-szeptember.htmlAz iskolakezdés előtti utolsó hétvége semmiképpen nem telhet el eseménytelenül. Használd ki az utolsó, stresszmentes néhány napot, kerekedj fel és érezd jól magad! KultOrigo5+1 szélsőséges szekta, amelyek még ma is aktívan működnekhttp://www.life.hu/kult/20180827-51-szelsoseges-szekta-ma-is-aktivan-mukodnek.htmlPedofil közösség, sátánista vagy épp agymosó és pénzpumpoló szekta, ufóhívők, Isten földi manifesztációja és világmozgalommá egyesült Stephen King-rajongók. Több veszélyes csoport ma is működik, így nem meglepő, hogy az American Horror Story hetedik évada – amely rövidesen a Sony Movie Channelen is debütál – a kultuszokat választotta fő témájának. A köznyelv sokszor összemossa a kultusz és a szekta kifejezéseket, pedig ezek az általában nagyobb vallásokból vagy társadalmakból kiszakadt összetartó csoportok nem feltétlen mind olyan szélsőségesek vagy radikálisak, mint cikkünk szereplői. KultOrigoAvicii családja emlékoldallá alakította a dj weboldalát, bárki üzenhethttp://www.life.hu/kult/20180829-avicii-csaladja-emlekoldalla-alakitotta-a-dj-weboldalat-barki-uzenhet.htmlAz áprilisban elhunyt svéd dj, Avicii, azaz Tim Bergling tiszteletére családja emlékoldallá alakította hivatalos weboldalát. Lehetővé akarták tenni, hogy bárki üzenhessen, megoszthassa a zenésszel kapcsolatos emlékeit. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.