Elhunyt Conway Savage billentyűs, a Nick Cave & The Bad Seeds tagja

agydaganat halál Conway Savage tragédia rák Nick Cave And The Bad Seeds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nick Cave & The Bad Seeds Facebook-oldalán jelentette be, hogy billentyűsük, Conway Savage vasárnap elhunyt. Halálának oka egyelőre nem ismert, de tavaly agydaganatot diagnosztizáltak a zenésznél. 

1990 óta volt a Nick Cave & The Bad Seeds tagja Conway Savage billentyűs, aki vasárnap elhunyt. A zenekar Facebook-oldalán jelentette be a tragikus hírt - írja a Metro. Savage halálának oka egyelőre nem ismert, de 2017-ben agydaganattal diagnosztizálták, majd meg is műtötték.

"A zenekar tagjai és a rajongók is szerették őt. Rettenthetetlen, vicces, rémisztő, érzelmes, melegszívű, higgadt, becsületes, őszinte - mindez jellemző volt rá" - írta Facebook-bejegyzésében a zenekar.

Gryllus Dorka meztelen jeleneteket vállalt legújabb filmjébenhttp://www.life.hu/kult/20180126-gryllus-dorka-teljesen-levetkozott-legujabb-filmjeben.htmlGryllus Dorka legújabb filmjében, A hentes, a kurva és a félszeműben vállalt ruhátlan jeleneteket is, de elárulta, egyáltalán nem félt a meztelenkedéstől. KultOrigoNagy Feró és zenekara nagy változás előtt áll: új tag érkezikhttp://www.life.hu/kult/20180212-nagy-fero-es-zenekara-nagy-valtozas-elott-all-uj-tag-erkezik.htmlNagy változás történt Nagy Feró és zenekara, a Beatrice életében: megváltak régi gitárosuktól, Magasvári Viktor Gyulától. Ezért távozott a bandából a zenészt.KultFotó: Mudra László - OrigoElhunyt Szokolay Ottó Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20180528-elhunyt-szokolay-otto-jaszai-maridijas-szinesz.htmlSzámos karakter hangján szólt a magyar nézőkhöz Szokolay Ottó, aki vasárnap elhunyt. A Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész 81 éves volt. Kult--Már Mátyás király esküvőjén is tűzijátékban gyönyörködött a násznéphttp://www.life.hu/kult/20180821-mar-matyas-kiraly-eskuvojen-is-tuzijatekban-gyonyorkodott-a-nasznep.htmlGrandiózus pirotechnikai bemutatónak lehettek szemtanúi azok, akik augusztus 20-án Budapesten megnézték a tűzijátékot. De vajon mióta szokás, hogy tűzijáték kísérje a nemzeti ünnepeket? Már Mátyás kiály és Beatrix esküvőjén is ebben gyönyörködhetett a násznép, ezután pedig elterjedt a tehetősebbek körében is. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoA szex egy életveszélyes bombahttp://www.life.hu/kult/20131121-a-szex-egy-eletveszelyes-bomba-az-igy-szeretnek-magyarok-sajtoesemenyen.htmlEz derült ki a legfrissebb, átfogónak, vagy épp reprezentatívnak csak jóindulattal nevezhető hazai kutatásból. 1200 megkérdezett, melyeknek sem nemi, sem demográfiai eloszlásukról, de még csak a kapcsolati státuszokról sem tudunk semmit. Hangzatos féligazságok, kacifántos következtetések és brutális eredmények az Így szeretnek a magyarok sajtóeseményen. Ebből persze a Life.hu sem maradhatott ki. KultLeégett Zámbó Árpy lakásahttp://www.life.hu/kult/20131124-leegett-zambo-arpy-lakasa.htmlVasárnap hajnalban kapott lángra az az épület, melyben az énekes ingatlanja található. Családját a tűzoltók ébresztették és menekítették ki. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.