Elhunyt Fenella Fielding, a Folytassa filmek sztárja

Forrás: Getty Images/2008 Getty Images/Aubrey Hart -
halál színésznő Folytassa filmek Fenella Fielding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évtizede volt a színészi pályán Fenella Fielding, a Folytassa filmek sztárja, aki kedden, 90 éves korában elhunyt. 

A Folytassa filmek sztárja, Fenella Fielding kedden elhunyt, miután 2 héttel ezelőtt stroke-ot kapott. Filmjeiért Magyarországon is sokan rajongtak.

A család szóvivője azt mondta, hogy ebben a két hétben is nyugodt, békések voltak a színésznő napjai, még a műszempilláit is viselte.

"Miss Fielding hihetetlen tehetség volt. Az a hang! Egyedülálló nő volt, nagyon szerette a család, a barátok és a rajongók is. Örökké hiányozni fog" - idézte a szóvivő szavait a The Guardian.

Fenella Fielding 1969-ben Forrás: Getty Images/2008 Getty Images/Aubrey Hart
Íme, a Hara Kiri magazin legőrültebb és legmeghökkentőbb címlapjai (18+)http://www.life.hu/kult/20180913-ime-a-hara-kiri-magazin-legorultebb-es-legmeghokkentobb-cimlapjai.htmlSokszor taszító és undorító, mégis minden részeltében érdekesek és ámulatba ejtőek a Hara Kiri magazin címlapjai. A szatirikus lap borítói 50 év távlatából is meghökkentik a szemlélődőt. KultOrigoElhunyt Rachid Taha zenészhttp://www.life.hu/kult/20180912-elhunyt-rachid-taha-zenesz.html59 éves korában elhunyt Rachid Taha francia-algériai zenész. Kult--Ma lenne 40 éves Paul Walker, a Halálos iramban filmek sztárjahttp://www.life.hu/kult/20180912-ma-lenne-40-eves-paul-walker-a-halalos-iramban-filmek-sztarja.htmlA Halálos iramban című filmek sztárja Paul Walker már 5 éve hunyt el, a színész ma lenne 40 éves. Lánya és pályatársai gyászolják őt. Kult--Programajánló: szeptember http://www.life.hu/kult/20180912-programajanlo-szeptember-kozepe.htmlElkezdődött a suli, de nem szabad elszomorodni. A hétvége csak a miénk, és szerencsére az időjárás is nekünk kedvez. Irány hát a legjobb fesztiválok, programok – jókedvben nem lesz hiány. KultOrigoA történelem legnagyobb szexbotrányai: Bill Clinton és az a bizonyos szaxihttp://www.life.hu/kult/20180910-bill-clinton-es-monica-lewinsky-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-kozott.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. Az ötödik részben bekukkantunk az Ovális Irodába, ahol a 20. század tán legnevezetesebb orális együttléte esett meg, komoly következményekkel. Kult--Nemes Jeles László új filmjét, a Napszálltát küldik idén az Oscar-díjérthttp://www.life.hu/kult/20180911-nemes-jeles-laszlo-uj-filmjet-a-napszalltat-kuldik-iden-az-oscardijert.htmlA Napszálltát, Nemes Jeles László filmjét nevezi Magyarország a legjobb idegen nyelvű Oscar-díjért - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Filmalap kedden az MTI-t. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.