Kristály Márton csodás kisfilmet készített Budapestről buborékokkal

kisfilm művészet kultúra Budapest buborék Kristály Márton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest ikonikus helyszínei jelennek meg abban a kisfilmben, melyek Kristály Márton előadóművész készített a magyar fővárosról. A felvétel különlegessége, hogy a művész vízbuborékokkal zsonglőrködik közben. 

Kristály Márton előadóművész a Budai Várnegyedben, a Parlamentnél és más ikonikus budapesti helyszíneknél forgatott egy ámulatba ejtő videót. A felvételeken ugyanis vízbuborékokkal zsonglőrködik a művész.

"Aki ismer, tudja, hogy rajongom Budapestért, Európa egyik, ha nem a legszebb fővárosáért. Már régen megfogalmazódott bennem, hogy készítsek egy olyan videót, amiben nemcsak szeretett hivatásomat, hanem a mindennap új arcát megmutatni képes lakóhelyemet is bemutathatnám a nagyközönségnek" - írta a videóhoz Kristály Márton, aki vízbuborékokkal szóra tele a fővárost. A videót a Blikk szúrta ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.