A CIA aktáiból Hitler magánéleti titkaira derülhetett fény

Forrás: Bundesarchiv/O.Ang. -
CIA szex Hitler magánélet Adolf Hitler biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyilvánosságra hozott titkos jelentés nem várt dolgokat tár fel Adolf Hitler magánéletéről, különösen a szexuális irányultságáról. A CIA jelentése szerint ugyanis a diktátor biszexuális volt. 

A CIA megdöbbentő információkat hozott nyilvánosságra Adolf Hitlerről. Azt közölték ugyanis, hogy a diktátor biszexuális volt - szemlézte a Daily Mail cikkét a Szeretlek Magyarország.

A jelentés szerint a diktátor előszeretettel látogatott egy osztrák meleg hostlelt, de állítólag vonzódott helyetteséhez, a transzvesztitaként élő Rudolf Hesshez is.

Adolf Hitler és Eva Braun Forrás: Bundesarchiv/O.Ang.

Az 1943-as jelentést Henry Field, a Fehér Ház antropológusa gyűjtötte be, aki Hitler életét kutatja. Ezen dokumentumban derült fény arra is, hogy Hitler 1910 és 1913 között egy Meldemannstrasse-i meleg hotelben töltötte idejét. A helyet állítólag idősebb homoszexuális férfiak látogatták, akik fiatalabb fiúkhoz vonzódtak.

Informátorként Hitler egykori közeli barátját Ernst Sedgwicket jelölik meg, akinek a náci uralom alatt megromlott a kapcsolata a diktátorral, és Angliába emigrált. A jelentés arról is hírt ad, hogy Hitler valószínűleg nemcsak biszexuális volt, de a szado-mazo dolgoknak is előszeretettel hódolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.