Van recept a testi elhidegülés visszafordítására?

film párkapcsolat nyitva2018 szex Nyitva (film) mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óhatatlan, hogy még a legjobb házasságban is kihűl a hitvesi ágy? Elkerülhetetlen, hogy két ember, akik szeretik egymást, a hosszú évek alatt elhidegüljenek egymástól? A megcsalás előbb-utóbb felüti a fejét egy kapcsolatban? 

Ezeket és további sok érdekes kérdést feszegettünk a Nyitva című film kapcsán annak rendezőjével és a filmben szereplő színészekkel.

Októberi programajánló: használd ki a jó időt!http://www.life.hu/kult/20181017-oktoberi-programajanlo.htmlSzerencsések vagyunk, hogy október közepén is melengető napsugarak kényeztetnek bennünket. Használd ki a jó időt te is, mutatunk néhány igazán remek programot. KultOrigoSzerelem első vérig, Moszkva tér, RLSM: ezek minden idők legjobb magyar tinifilmjeihttp://www.life.hu/kult/20181010-minden-idok-legjobb-magyar-tinifilmjei.htmlMár mozikban a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) című új magyar film, ami az internetes zaklatás és a tinédzserkori szívzűrök témájából kanyarít egy egészen emlékezetes és különleges mozit – és amelynek kapcsán listára gyűjtöttük a legnevesebb hazai elődöket. KultOrigo50 éves lett a hollywoodi sármőr: Hugh Jackman legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20181012-hugh-jackman-otven-eves.htmlAngolok a szülei, de ő már Ausztráliában született, és onnan indulva futott be Hollywoodban, ahol már közel két évtizede kirobbanthatatlan az élvonalból, akár macsó akciókról, akár énekes-táncos-romantikus szerepekről van szó. Hugh Jackman ma ünnepli a félszázadik születésnapját, ez alkalomból pedig összegyűjtöttük a leghíresebb alakításait. KultOrigo5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod októberbenhttp://www.life.hu/kult/20181009-oktoberi-filmajanlo.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát október ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoNincs édesebb, mint a női bosszú: amikor a gyengébb nem visszavághttp://www.life.hu/kult/20181001-noi-bosszu-filmek.htmlMár látható a hazai mozikban a Peppermint: A bosszú angyala című film, amiben a családja megölése után Jennifer Garner képezi ki magát egyszemélyes igazságosztó kommandóvá, hogy így álljon bosszút. Listára gyűjtöttük a legemlékezetesebb elődeit a mozivászonról. KultOrigo23 érdekesség Mr. Beanről, azaz Rowan Atkinsonról http://www.life.hu/kult/20180924-erdekessegek-rowan-atkinson-mr-bean-szerepeirol-a-johnny-english-film-kapcsan.htmlMár látható a hazai mozikban a Johnny English újra lecsap, amiben az egyik leghíresebb brit komikus ismét egy parodisztikus szuperkém szmokingjába bújik - ennek apropóján pedig összegyűjtöttünk egy csokornyi érdekességet Rowan „Mr. Bean" Atkinsonról. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.