56 éves korában elhunyt az egykori bokszoló, Mario Melo

Forrás: Thinkstock -
halál fulladás verseny croissant bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Croissant-evő versenyen fulladt meg a korábbi profi bokszoló, Mario Melo. Az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Mario Melo a 90-es évek ismert bokszolója volt, egyszer a félnehézsúlyú világbajnoki címre is esélye volt, de végül kiütötték. A profi sporttól 1998-ban vonult vissza.

Az 58 éves férfi nemrég egy croissant-evő versenyre jelentkezett Buenos Airesben, a megméretés azonban rossz véget ért. A feladat az volt, hogy egy perc alatt minél többet egyenek meg a péksüteményből. A harmadiknál azonban elkezdett fulladozni, és hiába hívtak segítséget, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét – számolt be róla a Sports Illustrated.

Az egykori sportoló 56 éves volt Forrás: Thinkstock
Elhunyt Hugh McDowell csellistahttp://www.life.hu/kult/20181110-elhunyt-hugh-mcdowell-csellista-zenesz.html65 éves korában, rákban elhunyt Hugh McDowell, az ELO és a Wizzard csellistája. Kult--Bestiális gyerekgyilkosság: kegyetlenül megkínozta kisfiát egy nevelőapahttp://www.life.hu/kult/20181108-konyicsak-sandor-megkinozta-es-megolte-nevelt-fiat.html81 évvel ezelőtt, 1937 októberében brutális gyerekgyilkosság kavarta fel az indulatokat Magyarországon. Egy 26 éves alsódabasi gazda agyonverte 3 éves beteg unokaöccsét, de előtte meg is kínozta a kisfiút. A történetet kiemelt ügyként kezelték a sajtóban. Nem volt olyan országos napilap, amelyik ne cikkezett volna róla hónapokon keresztül. A kor sztár bűnügyi tudósítói igyekeztek részletesen feltárni a gyilkosság éjszakájának eseményeit, aztán a tárgyalásról is írtak, ahol kiderült, hogy a férfi nem vállalja a tettét, a feleségére mutogat. KultOrigoApró emberekből állítja össze grandiózus műalkotásait Craig Alanhttp://www.life.hu/kult/20181109-apro-emberekbol-allitja-ossze-grandiozus-mualkotasait-craig-alan.htmlTávolról egyszerű festményeknek tűnnek Craig Alan munkái, ám ha közelebbről megnézzük őket, rájövünk, hogy valójában Joker vagy John Lennon arca pici emberekből áll, akik más-más pózokban ülnek, állnak vagy épp fekszenek. KultOrigoJackie Kennedy soha nem látott fotóit árverezik elhttp://www.life.hu/kult/20181108-jackie-kennedy-soha-nem-latott-fotoit-arverezik-el.htmlAz Amerikai Egyesült Államok volt elnökének, John F. Kennedy feleségének soha nem látott kamaszkori fotóit árverezik el. Az árverésre bocsátott tételek között szerepel egy levél is, amelyet az özvegy írt 9 nappal azután, hogy az elnököt lelőtték. Kult--Eddig nem látott fotó került elő Hitlerről, amelyen egy zsidó kislányt ölelgethttp://www.life.hu/kult/20181108-eddig-nem-latott-foto-kerult-elo-hitlerrol-amelyen-egy-zsido-kislanyt-olelget.htmlEddig soha nem látott fotót bocsátottak árverésre Hitlerről: a képen egy zsidó kislányt ölelget a diktátor. KultOrigoFélrelépés engedéllyel? A legpikánsabb filmek a nyitott kapcsolatrólhttp://www.life.hu/kult/20181101-a-legpikansabb-filmek-a-nyitott-kapcsolatrol-nyitva-keseru-mez-henry-es-june.htmlMár látható a mozikban a Nyitva című új magyar film, amelyben egy rég együtt lévő házaspár próbálkozik meg azzal, hogy másokat is bevonjon a szexuális életébe - és ez sokkal több problémával jár, mint azt gondolná(n)k. A téma apropóján listára gyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek szerintünk a legemlékezetesebb módon mutattak be variációkat ilyesfajta kapcsolatokra. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.