Az ajándék ereje: megható karácsonyi reklámot készített a John Lewis Elton John főszereplésével

Forrás: Youtube/John Lewis & Partners -
karácsony Elton John reklám John Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A John Lewis minden évben elképesztően megható karácsonyi reklámfilmet forgat, a mostani sem okozott csalódást: az ajándék erejét mutatják be a kisfilmben. 

Néhány ajándék sokkal több annál, mint aminek elsőre tűnik. A John Lewis idei karácsonyi reklámjában ezt próbálják bemutatni. A kisfilmben látható, hogyan befolyásolta és változtatta meg a karácsonyi meglepetés egy kisfiú életét. És ez a kisfiú nem más, mint Elton John.

Elton John a főszereplője az idei legmeghatóbb karácsonyi reklámnak Forrás: Youtube/John Lewis & Partners

A reklám napjainkban kezdődik, és fokozatosan halad vissza egészen addig a karácsony reggelig, amikor Elton John olyan ajándékot kapott, ami azzá tette, ami: egy zongorát.

Fehér Balázs 3 éve tűnt el a nyilvánosság elől, nehéz időszaka volthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-feher-balazs-3-eve-tunt-el-a-nyilvanossag-elol-nehez-idoszaka-volt.htmlKi akarta deríteni, hogy a sok figyelem nélkül is tud-e élni Fehér Balázs, a Carbonfools együttes egykori énekese. Éppen ezért 3 évvel ezelőtt úgy döntött, eltűnik a nyilvánosság elől. Azóta nem tudni róla semmit, most azonban elmondta, mit történt vele az alatt az idő alatt. TV + Sztárok--Puskás Peti mentoráltja feladta, kevesebb eséllyel indul az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-puskas-peti-mentoraltja-feladta-kevesebb-esellyel-indul-az-xfaktorban.htmlAz X-Faktor egyik indulója, Nagy Krisztián feladta a versenyt, ám így mentora, Puskás Peti hátrányból indul. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Follow The Flow az MTV EMA vörös szőnyegén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-follow-the-flow-az-mtv-ema-vorosszonyegen-adott-interjut.htmlAz idei MTV EMA azért is volt fontos, mert hazai zenészekre is voksolhattak a nagyvilágból. Többek között a Follow The Flow is jelölt volt, amely meg is nyerte a szavazást. Az együttes a Nem tudja senki című slágerével vált igazán ismertté: a dalt már több mint 29 milliószor meghallgatták a YouTube-on. TV + SztárokOrigoÚj családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-uj-csaladi-foto-keszult-karoly-herceg-70-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKülönleges családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából. Egy testbeszédszakértő ki is elemezte a képet. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát zokogva fogadták rajongói Tokióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-hosszu-katinkat-zokogva-fogadtak-rajongoi-tokioban.htmlAz úszók rövidpályás Világkupa-sorozatán versenyez Hosszú Katinka. Az előző állomáson, Tokióban zokogó rajongók fogadták a magyar úszónőt. TV + Sztárok--Válásáról vallott Szabó Győző: ezen ment el a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-valasarol-vallott-szabo-gyozo-ezen-ment-el-a-hazassaga.htmlSzabó Győző a Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában vallott arról, miért ment tönkre az első házassága. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.