Nagy összeget kaphat a festőművész a pécsi Ronaldo-képért

Pécs Gáspár Galéria festmény Cristiano Ronaldo Gáspár Melinda Rita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekei rajongása ihlette meg Gáspár Melinda Rita festőművészt. Több képen is megörökítette Cristiano Ronaldót, amelyeket a pécsi Gáspár Galériában állítottak ki. A festményekért nagy összegeket is kaphat. 

„Három fiam van, a két nagyobbik Ronaldo-rajongó, de én is kedvelem a játékát” – mondta a Borsnak Gáspár Melinda Rita festőművész, aki több képen is megörökítette a sztárfocistát, Cristiano Ronaldót. A hiperrealizmus jegyében készült egyik művön a focista egymaga látható, a másikon pedig legnagyobb fiával, Cristiano Jr-ral. Állítják: több külföldi meg akarta már venni az utóbbit, ami a pécsi Gáspár Galériában van kiállítva.

„Édesapám pécsi galériájában nagy az érdeklődés a festmény iránt, egyelőre azonban nem eladó. Először szeretnék egy kiállítást rendezni az összes képemből, utána értékesítjük” – mesélte a lapnak Gáspár Melinda Rita.

Hozzátette: több hetet dolgozott az alkotásokon. Angliában egy-egy ilyen darab 700 ezer forinttól 1 millió forintig terjedő összegekig kel el. „Ilyen összeg fejében én is megválnék tőlük” – mondta a festőnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.