Andy Vajnát Kisvárda díszpolgárává avatták

Fotó: Polyák Attila - Origo -
díszpolgár Kisvárda család Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyai nagyszülői ágon kötődik Kisvárdához Andy Vajna, aki gyerekkorában gyakran vendégeskedett a településen. Most díszpolgárrá avatták a kisvárosban.

„Kisvárda Város Díszpolgára” posztumusz kitüntető címet adományozott Kisvárda önkormányzata a január 20-án elhunyt Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztosnak.

Andy Vajna díszpolgári címet kapott Fotó: Polyák Attila - Origo

A Frissmédia értesülései szerint már a producer életében felvetődött a díszpolgárrá avatás, nyáron akarták ismét benyújtani a képviselő-testülethez. Úgy tudják, a posztomusz kitüntetésről 29-én szavaztak, ahol egyhangú döntés született.

Mint írják: Andy Vajna anyai nagyszülői ágon kötődött Kisvárdához, gyerekkorában gyakran vendégeskedett a településen, mielőtt 1956-ban Amerikába menekült a családjával.

Lindsay Lohan újra egy filmben szerepelhttp://www.life.hu/kult/20190130-lindsay-lohan-ujra-egy-filmben-szerepel.htmlA botrányhős színésznő sokáig hanyagolta hivatását, de most újra egy filmben szerepel. Kult--Elhunyt James Ingram Grammy-díjas énekes, dalszerzőhttp://www.life.hu/kult/20190130-elhunyt-james-ingram-grammy-dijas-enekes-dalszerzo.htmlSzervezete nem tudta legyőzni az agydaganatot, így a napokban elhunyt James Ingram Grammy-díjas énekes, dalszerző. Kult--Újra rendezhet Marton Lászlóhttp://www.life.hu/kult/20190130-ujra-rendezhet-marton-laszlo.htmlMarton László a 2017-ben kirobbant zaklatási botrányai óta visszavonultan élt, de most lehetőséget kapott és újra rendezhet. A Veszprémi Petőfi Színház igazgatója kérte fel, aki úgy érzi, hogy minden szempontból jó döntés volt az egykori főrendezőt választani. Kult--Megtiltotta a sminkelést Lady Gagának Bradley Cooper a Csillag születik forgatása alatthttp://www.life.hu/kult/20190129-megtiltotta-a-sminkelest-lady-gaganak-bradley-cooper-a-csillag-szuletik-forgatasa-alatt.htmlA Csillag születik című film főszereplője, Lady Gaga megpróbált kicsit változtatni a karaktere megjelenésén, de Bradley Cooper megtiltotta neki. KultOrigoAmikor a szer nem ereszt: a legsúlyosabb filmek a drogfüggésrőlhttp://www.life.hu/kult/20190128-a-legsulyosabb-filmek-a-drogfuggesrol.htmlJanuár végétől játsszák a hazai mozik a Csodálatos fiú című filmet, ami megtörtént eset alapján mesél egy kábítószerfüggő fiatal esetéről, a szülői nézőpontot is bemutatva. Ennek apropóján összegyűjtöttük a téma legemlékezetesebb filmjeit, amelyek ugyanolyan hatással voltak ránk, mint a drog a főhőseikre. KultOrigoEzért tiltották be a Koncz Zsuzsa által énekelt Rohan az idő című dalthttp://www.life.hu/kult/20190129-ezert-tiltottak-be-a-koncz-zsuzsa-altal-enekelt-rohan-az-ido-cimu-dalt.htmlA Rohan az idő című slágernek utat kellett törnie, hogy az egyik legsikeresebb szám legyen, ugyanis első körben betiltották. Kiderült, hogy miért és az is, végül hogyan lett belőle az első magyar szám, amit külföldön is játszottak. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.