Lindsay Lohan újra egy filmben szerepel

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry -
Lindsay Lohan film szerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős színésznő sokáig hanyagolta a hivatását, de most újra egy filmben szerepel. 

Lindsay Lohan gyerekszínészként kezdte a karrierjét, ám felnőttként nem a filmjei, sokkal inkább a botrányai miatt beszéltek róla. Alkohol- és drogproblémákkal küzdött, ezek pedig nem tettek jót a hírnevének, nem bízták meg sok szereppel, hiszen az is elterjedt róla, hogy nehéz vele együtt dolgozni. Ugyan kapott néhány mellékszerepet, és a divat irányába is elindult, ám komoly sikerekről nem számolhatott be.

Lindsay Lohan visszatér ta filmvászonra Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Hamarosan azonban ismét egy filmben láthatjuk a 32 éves színésznőt, egy vérfarkasokról szóló moziban szerepel. Az Among the Shadows-t márciusban mutatják be az Egyesült Államokban.

Elhunyt James Ingram Grammy díjas énekes, dalszerzőhttp://www.life.hu/kult/20190130-elhunyt-james-ingram-grammy-dijas-enekes-dalszerzo.htmlSzervezete nem tudta legyőzni az agydaganatot, így a napokban elhunyt James Ingram Grammy-díjas énekes, dalszerző. Kult--Újra rendezhet Marton Lászlóhttp://www.life.hu/kult/20190130-ujra-rendezhet-marton-laszlo.htmlMarton László a 2017-ben kirobbant zaklatási botrányai óta visszavonultan élt, de most lehetőséget kapott és újra rendezhet. A Veszprémi Petőfi Színház igazgatója kérte fel, aki úgy érzi, hogy minden szempontból jó döntés volt az egykori főrendezőt választani. Kult--Megtiltotta a sminkelést Lady Gagának Bradley Cooper a Csillag születik forgatása alatthttp://www.life.hu/kult/20190129-megtiltotta-a-sminkelest-lady-gaganak-bradley-cooper-a-csillag-szuletik-forgatasa-alatt.htmlA Csillag születik című film főszereplője, Lady Gaga megpróbált kicsit változtatni a karaktere megjelenésén, de Bradley Cooper megtiltotta neki. KultOrigoAmikor a szer nem ereszt: a legsúlyosabb filmek a drogfüggésrőlhttp://www.life.hu/kult/20190128-a-legsulyosabb-filmek-a-drogfuggesrol.htmlJanuár végétől játsszák a hazai mozik a Csodálatos fiú című filmet, ami megtörtént eset alapján mesél egy kábítószerfüggő fiatal esetéről, a szülői nézőpontot is bemutatva. Ennek apropóján összegyűjtöttük a téma legemlékezetesebb filmjeit, amelyek ugyanolyan hatással voltak ránk, mint a drog a főhőseikre. KultOrigoEzért tiltották be a Koncz Zsuzsa által énekelt Rohan az idő című dalthttp://www.life.hu/kult/20190129-ezert-tiltottak-be-a-koncz-zsuzsa-altal-enekelt-rohan-az-ido-cimu-dalt.htmlA Rohan az idő című slágernek utat kellett törnie, hogy az egyik legsikeresebb szám legyen, ugyanis első körben betiltották. Kiderült, hogy miért és az is, végül hogyan lett belőle az első magyar szám, amit külföldön is játszottak. Kult--Íme, az első előzetes a Ted Bundyról szóló filmről: ilyen sorozatgyilkos Zac Efronhttp://www.life.hu/kult/20190128-ime-az-elso-elozetes-a-ted-bundyrol-szolo-filmrol-ilyen-sorozatgyilkos-zac-efron.htmlZac Efron játssza Ted Bundyt, vagyis Amerika legrettegettebb sorozatgyilkosát: itt az első előzetes a filmről. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.