A luxusban fürdő Insta-sztároknak ment neki a Bankrupt együttes

luxus zene Bankrupt Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „Rich Kids of Instagram” jelenséget állítja pellengére a Bankrupt együttes. A luxusban fürdő Instagram-sztároknak mennek neki új szövegükben. 

A fényűző életmódjukról ismert Insta-sztároknak, azaz a „Rich Kids of Instagram” jelenségnek ment neki a Bankrupt nevű magyar zenekar – írja a Blikk.

Azokat állítják pellengére, akik luxus életmódjukkal kérkednek a közösségi oldalaikon, ezzel gyűjtve minél több követőt és kommentelőt. „A vizualizáláshoz természetesen elengedhetetlen volt, hogy magunk is alámerüljünk ebben a fertőben, és elrettentő példaként felvillantsunk pár képet flancos partikon drága pezsgőt locsoló, avagy éppen bankjegyekben fürdő, alulöltözött fotómodellekről, magánrepülőzésekről és lambózásokról, ezáltal is még inkább kontextusba helyezve a nézőt” – idézi a zenekar közleményét a a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.