Meghalt Bruno Ganz színész, aki a Bukás című filmben Hitlert alakította

Bruno Ganz Hitler meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek este, zürichi otthonában elhunyt Bruno Ganz színész. 77 éves volt.

A színészt a magyar közönség A bukás - Hitler utolsó napjai és a Berlin felett az ég című filmekből ismerhette meg. Halálhírét Ganz menedzsere közölte a Frankfurter Allgemeine Zeitunggal.


1996-ban Bruno Ganz megkapta az Iffland-gyűrűt, amelyet több mint száz éve a legkiemelkedőbb német nyelvű színpadi színész elismerése. 2004-ben megkapta az Európai Filmdíjat, 2010-ben európai életműdíjjal ismerték el. Egyik utolsó filmszerepét a Lars von Trier által rendezett A ház, amit Jack épített című filmben játszotta, ő volt Vergilius, aki a főhőst kalauzolta a pokolban.

Ördög Nóra lesz az Oscar-gála közvetítésének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190216-ordog-nora-lesz-az-oscargala-kozvetitesenek-musorvezetoje.htmlAz idei Oscar-gálát Ördög Nóra fogja közvetíteni a TV2 csoport Moziverzum nevű csatornáján.TV + Sztárok--Khloé Kardashian a hírek szerint szakított gyermeke hűtlen apjával, Tristan Thompsonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-khloe-kardashian-a-hirek-szerint-szakitott-gyermeke-hutlen-apjaval-tristan-thompsonnal.htmlKhloé Kardashian párja, Tristan sosem volt a hűség mintaképe, de most eljátszotta az utolsó esélyét is, ami miatt kiadta az útját a valóságshow-sztár. TV + Sztárok--Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámlájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190216-nem-kellett-kifizetnie-harry-hercegnek-a-10-millios-hotelszamlajat.htmlFizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. TV + Sztárok--Tolvai Reni legújabb klipjében női nemi szerveket visel a ruhájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-tolvai-reni-legujabb-klipjeben-noi-nemi-szerveket-visel-ruhajan.htmlTolvai Reni legújabb dalához készült klipjében igen bevállalós ruhadarabot öltött magára: a felsője női nemi szerveket ábrázol. TV + SztárokOrigoCurtis befejezte az elvonót: üzent a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-curtis-befejezte-az-elvonot-uzent-a-rajongoinak.htmlCurtis kijött az elvonóról, és máris üzent a rajongóinak: új ember lett. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Roli, az utolsó kieső elárulta, miért nem szexelt a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-valovilag-9-vv-roli-az-utolso-kieso-elmondta-miert-nem-szexelt-a-villaban.htmlVV Roli esett ki az utolsó párbajon a ValóVilág 9 játékából. Mint mondta, egyáltalán nem bánja, hogy a finálé előtt két nappal kellett távoznia. Elárulta, miért nem szomorú a kiesés miatt, mik a tervei a jövőre nézve, és arról is beszélt, hogy miért nem szexelt a villában. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.