Polyák Lilláék fellépésén az igazi ABBA-t követelte egy pécsi házaspár

Forrás: TV2 -
ABBA Polyák Lilla Náray Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot csalódott egy pécsi házaspár, akik a pécsi Kodály Központban az évi rendszerességgel megrendezett Pannon Filharmonikusok koncertre váltott belépőt. Úgy gondolták, hogy Valentin-napon az ABBA Show keretein belül valóban a svéd zenekar áll színpadra. De nem, a dalokat Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor adták elő. 

„A tegnap délutáni ABBA Show szünetében egy házaspár magából kikelve reklamált, hogy ők az ABBA zenekar koncertjére vettek jegyet és nem 5 ismeretlen énekesre meg egy nagyzenekarra. Pécs, Kodály Központ, Polyák, Malek, Náray, Magyar Bálint, Kocsis Tibó és a Pannon Filharmonikusok” – írta szombat délelőtt a Facebook-oldalára Náray Erika színésznő.

Polyák Lilla Forrás: TV2

„Én is csak Erikától hallottam az öltözőben ezt a hírt” – mondta a Borsnak Polyák Lilla színésznő. „A pályafutásom alatt engem eddig elkerültek az ilyen jellegű komolyan aligha vehető szituációk, remélem, az a jövőben így is marad. A Pannon Filharmonikusok koncertjén eddig négy alkalommal volt szerencsém fellépni, mindegyik fantasztikus élmény volt” – tette hozzá.

A lap információi szerint a felháborodott házaspár a szünetben távozott.

A Dal 2019: plágiumvád érte az egyik döntős dalt, még nem állt össze a végleges mezőnyhttp://www.life.hu/kult/20190217-a-dal-2019-plagiumvad-erte-az-egyik-dontos-dalt.htmlPápai Joci Az én apám című dala, amelyet édesapja ihletett, 45 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől. Szintén bekerült a fináléba 43 ponttal Szekér Gergő, aki népzenei motívumokkal tűzdelt hiphopos dalát, a Madár, repülj!-t adta elő, valamint Nagy Bogi, aki a felnőtté válásról szóló Holnapot énekelte, és produkciójára 42 pontot kapott. KultOrigoA Dal 2019 – Az Acoustic Planet nyerte az első elődöntőthttp://www.life.hu/kult/20190210-a-dal-2019-az-acoustic-planet-nyerte-az-elso-elodontot.htmlAz Acoustic Planet nyerte A Dal 2019 első elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Petruska és Vavra Bence, a tévénézők szavazataival a The Middletonz jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott show-műsorban. KultOrigoA Dal 2019 – Ma este lesz az első elődöntő műsorhttp://www.life.hu/kult/20190209-a-dal-2019-ma-este-lesz-az-elso-elodonto-musor.htmlMa este rendezik A Dal 2019 első elődöntőjét: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból négyen jutnak tovább a döntőbe. KultOrigoLopják a szivarokat Andy Vajna sírjárólhttp://www.life.hu/kult/20190202-lopjak-a-szivarokat-andy-vajna-sirjarol-a-temetes-utan.htmlAlig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői szarkák máris fosztogatják a sírját. A szerettei és barátai által vásárolt értékes szivarokat lopták el róla. KultOrigoA Dal 2019 - Szombaton este lesz a harmadik válogató műsorhttp://www.life.hu/kult/20190202-a-dal-2019-szombaton-este-lesz-a-harmadik-valogato-musor.htmlMa este rendezik A Dal 2019 harmadik válogatóját: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe. KultOrigoElhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnőhttp://www.life.hu/kult/20190120-elhunyt-mary-oliver-pulitzerdijas-koltono-rakos-volt.html83 éves korában elhunyt Mary Oliver Pulitzer-díjas költőnő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.