negatív kritika Dobó Kata Szabó Simon kritika Kölcsönlakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erősen bírálta a kritika Dobó Kata első rendezését, a Kölcsönlakás című filmet. Most reagált a negatív véleményekre.

„Egy vígjátéknál szerintem a nézőszám a fontos, tehát ez nem egy olyan műfaj, amit a kritikusoknak kell megítélni” – felelte Dobó Kata a Mokkában arra a kérdésre, hogyan fogadta a Kölcsönlakás című film premierje után a negatív kritikákat. Úgy véli, a vígjáték műfajánál a nézőszám számít. Az első hétvégén 60 ezren nézték meg a filmet, amivel nagyon elégedettek.

„Egy vígjátéknak az a feladata, hogy másfél órára kikapcsolja az embereket, hogy a hétköznapi rutinból egy kicsit kizökkentse őket, és hogy tényleg semmi másra az alatt a másfél óra alatt ne gondoljanak. Nekünk ez volt a célunk, és ezt el is értük. A visszajelzések nagyon-nagyon pozitívak, leszámítva nyilván a fanyalgókat” – folytatta Dobó Kata, akinek ez volt az első rendezése.

A műsorban egyébként arról is beszéltek, hogy Szabó Simon karaktere okozott némi nehézséget, hiszen a macsó, érdes modorú férfi helyett most egy piperkőcebb szerepet kellett eljátszania.

Jennifer Aniston 50 éves: 20 érdekesség a Jóbarátok sztárjárólhttp://www.life.hu/kult/20190218-jennifer-aniston-50-eves-erdekessegek-a-szinesznorol.htmlMi a köze Kojakhez és Görögországhoz? Melyik szerepre jelentkezett eredetileg a Jóbarátokba? Mit neveztek el róla a fodrászok? Mindezt és még sok minden mást is elárulunk a ma 50 éves Jennifer Anistonról, akit az ünnepi alkalomból egy csokor róla szóló érdekességgel köszöntünk. Kult--Meghalt a legendás világháborús fotó matróza, George Mendonsahttp://www.life.hu/kult/20190219-meghalt-a-legendas-vilaghaborus-foto-matroza-george-mendonsa.htmlKilencvenöt évesen elhunyt George Mendonsa egykori amerikai tengerészgyalogos, aki egy legendássá vált fotón megcsókol egy fehérruhás nőt a New York-i Times Square-en 1945. augusztus 14-én, amikor Japán megadta magát, és véget ért a második világháború. Kult--A kommentelők szerint egy másik produkció is plágiumgyanús A Dalbanhttp://www.life.hu/kult/20190219-a-kommentelok-szerint-egy-masik-produkcio-is-plagiumgyanus-a-dalban.htmlPetruska Andrást kizárták A Dalból, ugyanis a száma a szakértők szerint nem tűnt eredetinek, de a kommentelők egy másik előadó dalát is gyanúsnak találják. KultOrigoA Dal 2019: egyik versenytársa dobhatta fel Petruskáthttp://www.life.hu/kult/20190219-a-dal-2019-egyik-versenytarsa-dobhatta-fel-petruskat-plagiumert.htmlAhogy megírtuk, plágium miatt kizárták A Dalból Petruskát. A zenész közleményt – amelyet teljes egészében itt olvashatsz – adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben többek között azt írja: szomorú és sokkolták a történtek. Kult--Petruska közleményt adott ki A Dalból való kizárásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/kult/20190219-petruska-kozlemenyt-adott-ki-a-dalbol-valo-kizarasaval-kapcsolatba.htmlAhogy azt megírtuk, plágium miatt Petruskát kizárták A Dalból. A zenész közleményt adott ki, állítja, nem „lopott”. Petruska a Help Me Out of Here című dallal versenyzett, amely rendkívül hasonlít a Vampire Weekend White Sky című számára. Az előadó közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. KultOrigo20 érdekesség a 65 éves John Travoltárólhttp://www.life.hu/kult/20190218-20-erdekesseg-a-65-eves-john-travolta.htmlMilyen kapcsolat fűzi a repüléshez? Milyen szerepeket örökölt tőle Tom Hanks? Hogy került a Ponyvaregénybe? Mindezt és még sok minden mást is elárulunk a ma 65 éves John Travoltáról, akit a születésnapján egy nagy adag róla szóló érdekességgel köszöntünk. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.