Öngyilkos lett Brody Stevens, a Másnaposok színésze

halál öngyilkos színész öngyilkosság Másnaposok humorista Brody Stevens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész, komikus Brody Stevens múlt héten saját kezével vetett véget az életének. Pályatársai gyászolják, köztudottan súlyos depresszióval küzdött. 

Negyvennyolc évesen, a múlt héten akasztotta fel magát Brody Stevens színész, humorista. Köztudottan súlyos depresszióval küzdött, erről többször nyíltan beszélt.

A Mafab cikke szerint számos tévéműsorban aratott nagy sikert, mint például a Childrens Hospital vagy a Comedy Bang! Bang!, de szélesebb körben a Másnaposok című filmben nyújtott alakításával ismerte meg a közönség.

De nemcsak színészként, humoristaként is aktív volt. Pályatársai gyászolják.

Brody Stevens öngyilkos lett Forrás: AFP/2013 Getty Images/Joe Scarnici

Oscar 2019: íme, a nyertesekhttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-ime-a-nyertesek.htmlVéget ért a 2019-es Oscar-gála. A szobrocskákat immár 91. alkalommal adták át. Sok kategóriában bejött a papírforma, de ezúttal is volt néhány meglepetés. Rami Malek mosolyogva távozhatott a díjátadóról, Amy Adams és Glenn Close viszont az est nagy vesztesei voltak. Nézzük a teljes listát, kik a díjazottak! Kult--Oscar 2019: a legjobb női főszereplőnek járó díjat Olivia Colman kaptahttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-a-legjobb-noi-foszereplonek-jaro-dijat-olivia-colman-kapta.htmlOlivia Colman nyerte a 91. Oscar-gála legjobb női főszereplőjének járó díjat. Kult--Oscar 2019: Andy Vajna nem került be a filmes megemlékezésbehttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-andy-vajna-nem-kerult-be-a-megemlekezesbe.htmlAndy Vajna nem került be abba az összeállításba, amelyet az Oscar-díj-átadóra készítettek az elmúlt esztendőben elhunyt filmes szakemberekről. Özvegye is kikelt magából. Kult--Oscar 2019: Rami Malek kapta a legjobb férfi főszereplőnek járó díjathttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-rami-malek-kapta-a-legjobb-ferfi-foszereplonek-jaro-dijat.htmlÁtadták a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrocskát a 91. Oscar-gálán. A díj ezúttal Rami Maleké lett. Kult--Oscar 2019: a Queen és Adam Lambert nyitotta meg az idei díjátadóthttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-a-queen-es-adam-lambert-nyitotta-az-idei-dijatadot.htmlA Queen és Adam Lambert közös produkciójával indult az idei Oscar-díj-átadó. Kult--Oscar 2019: Amy Adams ezúttal sem tudta díjra váltani a jelöléséthttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-amy-adams-ezuttal-sem-tudta-dijra-valtani-jeloleset.htmlAmy Adamsnek hatodjára sem sikerült díjra váltani az Oscar-jelölését. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.