Hamarosan érkezik egy újabb dokumentumfilm a Queen zenekarról

dokumentumfilm Queen film Oscar 2019 Freddie Mercury zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy Oscar-díjat is bezsebelt a Bohém rapszódia, a Queen zenekar és Freddie Mercury életét bemutató alkotás. Most úgy tűnik, hogy néhány hónap múlva egy újabb dokumentumfilm érkezik a témában. 

A Queen zenekar nyitotta meg az idei Oscar-gálát, ahol a róluk és Freddie Mercuryról szóló film, a Bohém rapszódia négy Oscar-díjat is bezsebelt. Az énekesük, Adam Lambert pedig a Twitteren harangozott be egy dokumentumfilmet, amelyben már ő is szerepel majd.

A Queen az Oscar-gálán is fellépett Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Kevin Winter

Az Index a Rolling Stone magazinra hivatkozva azt írja, hogy a The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Storyt április 29-én játsszák az ABC-n. Úgy tudni, a film azt mutatja majd be, hogy Adam Lambert hogyan jutott el az American Idolig, majd a Queen élére.

A filmben megszólal majd Brian May, Roger Taylor és Lambert is, valamint Rami Malek, Taylor Hawkins a Foo Fightersből, valamint Simon Cowell, az American Idol zsűritagja is. A Queen egyébként az új felállásban most Észak-Amerikában indul majd turnéra.

Elhunyt Mark Hollis, a Talk Talk énekesehttp://www.life.hu/kult/20190226-elhunyt-mark-hollis-a-talk-talk-enekese.htmlElhunyt Mark Hollis, a Talk Talk énekese. A nyolcvanas években sikeres londoni post-rock zenekar frontembere, dalszerzője 64 éves volt. Kult--Zenészek megalázásával vádolják Daniel Barenboim világhírű karmesterthttp://www.life.hu/kult/20190225-zeneszek-megalazasaval-vadoljak-daniel-barenboim-vilaghiru-karmestert.htmlZenészek gyötrésével és megalázásával vádolják Daniel Barenboim világhírű zongoraművészt és karmestert, a berlini Állami Operaház (Staatsoper Unter den Linden) főzeneigazgatóját. KultOrigoÖngyilkos lett Brody Stevens, a Másnaposok színészehttp://www.life.hu/kult/20190225-ongyilkos-lett-brody-stevens-a-masnaposok-szinesze.htmlA színész, komikus Brody Stevens múlt héten saját kezével vetett véget az életének. Pályatársai gyászolják, köztudottan súlyos depresszióval küzdött. Kult--Oscar 2019: íme, a nyertesekhttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-ime-a-nyertesek.htmlVéget ért a 2019-es Oscar-gála. A szobrocskákat immár 91. alkalommal adták át. Sok kategóriában bejött a papírforma, de ezúttal is volt néhány meglepetés. Rami Malek mosolyogva távozhatott a díjátadóról, Amy Adams és Glenn Close viszont az est nagy vesztesei voltak. Nézzük a teljes listát, kik a díjazottak! Kult--Oscar 2019: a legjobb női főszereplőnek járó díjat Olivia Colman kaptahttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-a-legjobb-noi-foszereplonek-jaro-dijat-olivia-colman-kapta.htmlOlivia Colman nyerte a 91. Oscar-gála legjobb női főszereplőjének járó díjat. Kult--Oscar 2019: Andy Vajna nem került be a filmes megemlékezésbehttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-andy-vajna-nem-kerult-be-a-megemlekezesbe.htmlAndy Vajna nem került be abba az összeállításba, amelyet az Oscar-díj-átadóra készítettek az elmúlt esztendőben elhunyt filmes szakemberekről. Özvegye is kikelt magából. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.