David Hasselhoff visszahozza a Knight Ridert

Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP -
KITT forgatás sorozat Knight Rider David Hasselhoff autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon is sokak kedvence volt a beszélő autó, KITT, aki mindig Michael Knight, azaz David Hasselhoff segítségére sietett. Most újra képernyőre kerülhet a legendás sorozat, a Knight Rider.

Számos országban rajongtak a tévénézők a Michael Knight kalandjait bemutató sorozatért, a Knight Riderért. A főszereplő, David Hasselhoff elárulta, hogy a sorozat rajongóinak most készül egy kis meglepetés.

„Egyelőre nem mondhatok semmit, de a rajongók készüljenek. A Knight Rider már úton van” – idézi a Blikk Hasselhoff szavait. Egyelőre még nem tudni, hogy folytatódik-e a sorozat vagy esetleg film készül belőle, mindenesetre biztos, hogy felcsigázta a fanatikus rajongók kíváncsiságát.

David Hasselhoff és KITT Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

Emléktáblát avattak a mentőállomáson a Szomszédok című sorozat tiszteletérehttp://www.life.hu/kult/20190227-emlektablat-avattak-a-mentoallomason-a-szomszedok-cimu-sorozat-tiszteletere.htmlDr. Mágenheim Ádám újra a mentőállomáson szédítette csinos munkatársnőit. Emléket állítottak ugyanis a Szomszédok című sorozatnak, amely 12 éven keresztül népszerűsítette és mutatta be a mentők munkáját. Kulka János, Malek Andrea és Simorjay Emese is részt vett Horváth Ádám rendezővel együtt a Markó utcai mentőállomáson rendezett táblaavatáson. Az eseményen Simorjay Emese idézte fel a Life.hu-nak a sorozattal kapcsolatos emlékeit. Ő játszotta Évikét, a csinos doktornőt, aki fülig szerelmes volt a Kulka János által megformált Mágenheim doktorba. KultOrigoElhunyt Demjén Gyöngyvér Jászai Mari-díjas színésznő, a Jóban Rosszban szereplőjehttp://www.life.hu/kult/20190227-elhunyt-demjen-gyongyver-jaszai-mari-dijas-szineszno-a-joban-rosszban-szereploje.htmlA Jászai Mari-díjas színésznő 78 évesen távozott az élők sorából. A szomorú hírt a Veszprémi Petőfi Színház közölte. Kult--Hamarosan érkezik egy újabb dokumentumfilm a Queen zenekarrólhttp://www.life.hu/kult/20190226-hamarosan-erkezik-egy-ujabb-dokumentumfilm-a-queen-zenekarrol.htmlNégy Oscar-díjat is bezsebelt a Bohém rapszódia, a Queen zenekar és Freddie Mercury életét bemutató alkotás. Most úgy tűnik, hogy néhány hónap múlva egy újabb dokumentumfilm érkezik a témában. Kult--Nem indulhat az Eurovíziós Dalfesztiválon a kiválasztott ukrán énekeshttp://www.life.hu/kult/20190226-nem-indulhat-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-kivalasztott-ukran-enekes.htmlNem képviselheti Ukrajnát az idén Tel-Avivban megrendezendő Eurovíziós Dalfesztiválon az országos versenyen első helyen végzett énekesnő, MARUV - közölte hétfőn az ukrán Nemzeti Televízió- és Rádió Műsorszolgáltató Társaság (NOTU). Kult--Elhunyt Mark Hollis, a Talk Talk énekesehttp://www.life.hu/kult/20190226-elhunyt-mark-hollis-a-talk-talk-enekese.htmlElhunyt Mark Hollis, a Talk Talk énekese. A nyolcvanas években sikeres londoni post-rock zenekar frontembere, dalszerzője 64 éves volt. Kult--Zenészek megalázásával vádolják Daniel Barenboim világhírű karmesterthttp://www.life.hu/kult/20190225-zeneszek-megalazasaval-vadoljak-daniel-barenboim-vilaghiru-karmestert.htmlZenészek gyötrésével és megalázásával vádolják Daniel Barenboim világhírű zongoraművészt és karmestert, a berlini Állami Operaház (Staatsoper Unter den Linden) főzeneigazgatóját. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.