Rákos megbetegedés miatt elhunyt Andy Anderson, a Cure zenekar egykori dobosa

Cure rák (betegség) Andy Anderson dobos zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
68 évesen elhunyt a Cure együttes egykori dobosa, Andy Anderson. A legendás zenész négyes stádiumú rákkal küzdött. 

68 éves korában elhunyt Andy Anderson, a Cure együttes egykori dobosa. Négyes stádiumú rákkal küzdött, a szervezete a napokban feladta a harcot.

Anderson 1983-ban csatlakozott a zenekarhoz, és játszott a banda ötödik stúdiólemezén – írja a Variety. A zenész, aki az Iggy Pop punkzenekarban énekelt is, Essexből származott. Facebook-oldalán is megosztotta betegségének hírét, akkor azt írta, ez is egy élettapasztalat, pozitívan állt a továbbiakhoz.

Andersont zenésztársai és családja gyászolja. A Cure zenekar is megrendültek búcsúzik tőle Facebook-oldalán.

David Hasselhoff visszahozza a Knight Riderthttp://www.life.hu/kult/20190227-david-hasselhoff-visszahozhatja-a-knight-ridert.htmlMagyarországon is sokak kedvence volt a beszélő autó, KITT, aki mindig Michael Knight, azaz David Hasselhoff segítségére sietett. Most újra képernyőre kerülhet a legendás sorozat, a Knight Rider. Kult--Emléktáblát avattak a mentőállomáson a Szomszédok című sorozat tiszteletérehttp://www.life.hu/kult/20190227-emlektablat-avattak-a-mentoallomason-a-szomszedok-cimu-sorozat-tiszteletere.htmlDr. Mágenheim Ádám újra a mentőállomáson szédítette csinos munkatársnőit. Emléket állítottak ugyanis a Szomszédok című sorozatnak, amely 13 éven keresztül népszerűsítette és mutatta be a mentők munkáját. Kulka János, Malek Andrea és Simorjay Emese is részt vett Horváth Ádám rendezővel együtt a Markó utcai mentőállomáson rendezett táblaavatáson. Az eseményen Simorjay Emese idézte fel a Life.hu-nak a sorozattal kapcsolatos emlékeit. Ő játszotta Évikét, a csinos doktornőt, aki fülig szerelmes volt a Kulka János által megformált Mágenheim doktorba. KultOrigoElhunyt Demjén Gyöngyvér Jászai Mari-díjas színésznő, a Jóban Rosszban szereplőjehttp://www.life.hu/kult/20190227-elhunyt-demjen-gyongyver-jaszai-mari-dijas-szineszno-a-joban-rosszban-szereploje.htmlA Jászai Mari-díjas színésznő 78 évesen távozott az élők sorából. A szomorú hírt a Veszprémi Petőfi Színház közölte. Kult--Hamarosan érkezik egy újabb dokumentumfilm a Queen zenekarrólhttp://www.life.hu/kult/20190226-hamarosan-erkezik-egy-ujabb-dokumentumfilm-a-queen-zenekarrol.htmlNégy Oscar-díjat is bezsebelt a Bohém rapszódia, a Queen zenekar és Freddie Mercury életét bemutató alkotás. Most úgy tűnik, hogy néhány hónap múlva egy újabb dokumentumfilm érkezik a témában. Kult--Nem indulhat az Eurovíziós Dalfesztiválon a kiválasztott ukrán énekeshttp://www.life.hu/kult/20190226-nem-indulhat-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-kivalasztott-ukran-enekes.htmlNem képviselheti Ukrajnát az idén Tel-Avivban megrendezendő Eurovíziós Dalfesztiválon az országos versenyen első helyen végzett énekesnő, MARUV - közölte hétfőn az ukrán Nemzeti Televízió- és Rádió Műsorszolgáltató Társaság (NOTU). Kult--Elhunyt Mark Hollis, a Talk Talk énekesehttp://www.life.hu/kult/20190226-elhunyt-mark-hollis-a-talk-talk-enekese.htmlElhunyt Mark Hollis, a Talk Talk énekese. A nyolcvanas években sikeres londoni post-rock zenekar frontembere, dalszerzője 64 éves volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.