Már az új Bond-lányról tárgyalnak a készülő filmhez

film Daniel Craig forgatás Lupita Nyong'o 007 James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg az új James Bond-film forgatásának kezdete. Azt már tudni lehet, hogy a 007-es szerepében ismét Daniel Craiget láthatjuk, ám az, hogy ki lesz az új Bond-lány, még kérdéses.

Már felröppent a hír, hogy az új James Bond-film főgonoszának szerepére a Bohém rapszódiáért Oscar-díjjal jutalmazott Rami Maleket választják. Ezt még mindig nem tudni biztosan, ahogy azt sem, hogy ki lesz az új Bond-lány. Az mindenesetre már biztos, hogy a 007-es szerepében Daniel Craiget láthatják a nézők. Az Independent cikkére hivatkozva a Port.hu azt írja, hogy most utoljára.

Arról is írnak, hogy az új Bond-lány szerepére felkérték a szintén Oscar-díjas Lupita Nyong'ót, ám a hírek szerint az április 6-án kezdődő forgatás nem férne bele az idejébe. A gyönyörű színésznő tehát nem lesz Bond-lány, pedig a forgatás kezdete már vészesen közeleg.

Lupita Nyong'o lehetett volna az új Bond-lány Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.