újszínház2019 fesztivál március koncert program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a tavasz, aki teheti, nem a négy fal között gubbaszt hétvégén. A kalandvágyóknak megmutatjuk, hol tudnak igazán jól szórakozni. 

Szőke István Atilla: Országjáró Mátyás király

Az Újszínház ősbemutatója a király és a nép legérdekesebb találkozásait gyűjti össze. A finom humorral átszőtt, tanulságos és mulatságos történet és a parádés szereposztás is hozzásegít bennünket ahhoz, hogy rövid idő erejéig visszarepüljünk a magyar történelem eme csodás és dicső korszakába.

Időpont: 2019. márciustól folyamatosan
Helyszín: Budapest, Újszínház

Jelenet az Újszínház Országjáró Mátyás király című előadásából Forrás: ujszinhaz.hu

Pálinkafesztivál

Idén 8. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű pálinkafesztivált. Prémium kategóriás pálinkák mellett színes programok, koncertek várják a látogatókat. Kóstolj bele a pálinkák világába, és hagyd, hogy magával ragadjon a hangulat!

Időpont: 2019. március 8-9.
Helyszín: Eger, Agria Park

8. alkalommal rendezik meg a pálinkafesztivált Egerben Forrás: Shutterstock

Tiszator – Abádszalóki böllérfesztivál

Elevenítsük fel, őrizzük meg, és adjuk tovább az évszázados hagyományainkat! Itt a remek alkalom, hogy szakértői zsűri bírálja el azt, hogy ki készíti a legjobb májas hurkát, vagy ki főzi a legfinomabb orjalevest. Dőljön el a vita, hogy ki főzette a legzamatosabb pálinkát az adott évben, vagy ki sütötte ma reggel a legfinomabb pogácsát! A részt vevő csapatok előző nap 10 órától (2019. március 8. péntek) szállíthatják a helyszínre eszközeiket, berendezéseiket.

Időpont: 2019. március 9.
Helyszín: Abádszalók, Füzes kemping

A XIII. abádszalóki böllérfesztiválon garantáltan degeszre tömöd magad a legfinomabb disznótoros ételekkel Forrás: Facebook/XIII. Abádszalóki Böllérfesztivál a Penny Markettel

Badacsony New Yorkban

A tavasz első nagy, borvidéki kóstolója hagyományosan a New York Palotában lesz, azon belül is a tavalyi évben sikeresen debütált Róma teremben, ahol a borvidék borászatai mellett bemutatkoznak a települések, a szálláshelyek, vendéglátóhelyek, programhelyszínek és egyéb szolgáltatók is. Mesterkurzusok is kísérik a rendezvényt érdekes témákkal, előadókkal és izgalmas borokkal.

Időpont: 2019. március 9.
Helyszín: Budapest, New York Palota

A tavasz első nagy, borvidéki kóstolója hagyományosan a New York Palotában lesz Forrás: Shutterstock

Chris Botti in Concert

Chris Botti, a Grammy-díjas trombitaművész és zeneszerző Magyarországon ad koncertet. Nevét a hazai jazzközönség jól ismeri, a fiatal trombitásgeneráció talán legnagyobb alakja. Tizenéves kora óta vonzódik a műfajhoz, és az évek során egyedi stílust is alkotott: szeret improvizálni, de zenéje nem zabolázatlan. Inkább a popos formákat kedveli, de vonzza az az atmoszférikus minőség, ami a jazzt jellemzi. A zenéjét már a filmes világ is felfedezte, és Stinggel együtt 1999-ben filmzenét is írt, de talán a legnagyobb elismerés a 2005-ös Grammy-díja volt.

Időpont: 2019. június 5.
Helyszín: Budapest, MoM Sport

Chris Botti, a Grammy-díjas trombitaművész és zeneszerző Magyarországon ad koncertet Forrás: chrisbotti.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.