Érdekes világversenyt szerveznek Budapesten: a lényeg, hogy kelts feltűnést

Forrás: Póth Attila, Forgács Bea -
Budapest feltűnés verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelts feltűnést, és vidd hírül azt, amit Budapesten csináltál: ez a lényege a márciustól induló világversenynek, a Make a Slash!-nek. 

Különös verseny helyszíne lesz Budapest, amelynek a lényege, hogy a pályázók keltsenek valamivel feltűnést, ahogy ezt a kihívás neve is mutatja: Make a Splash! azaz: csinálj feltűnést. Márciustól minden vállalkozó szellemű influenszer, kalandvágyó személy vagy tulajdonképpen bárki jelentkezhet, ráadásul a világ minden tájáról.

Érdekes világversenyt szerveznek Budapesten Forrás: Póth Attila, Forgács Bea

A verseny első fordulójának díja egy 3 napos budapesti út, ahol a verseny szervezője, az iWelcome2 Budapest vendégül látja a legkreatívabb és legtöbb szavazatott gyűjtött versenyzőket. A győztesek áprilistól hetente érkeznek majd Budapestre, ahol a városnézés és valódi élmények szerzése mellett feltűnést kell kelteniük.

Lehet ez nyilvános utcai produkció, exhibicionista performansz, kedves gesztus, a lényeg, hogy minél több online szavazót megmozgasson.

A versenyzők Budapesten forgatott videójukkal pályáznak a Make a Splash! fődíjára, a több hónapos világ körüli útra.

Hogyan kell elképzelni a feltűnést? Íme, egy kis ízelítő.

A szervezők a most induló verseny előfutáraként a hétvégén a New York kávéházban keltettek feltűnést egy különleges flashmobbal.

A turisták igencsak meglepődtek, amikor Budapest egyik legszebb kávéházában egy fiatalember gitárral a kezében, George Ezra Budapest című számát énekelve kezdett sétálni az asztalok között. Hozzá csatlakozott pár másodperccel később a Budapest Jazz Orchestra és a 100 tagú cigányzenekar jó pár tagja.

A szervezők bemutatták, hogyan kell feltűnést kelteni Forrás: Póth Attila, Forgács Bea

A zenészeket követte egy bodybuilder, egy fényzsonglőr és egy modell, akinek felsőtestét csupán egy színes festmény fedte. A kávéház hamarosan zsúfolásig megtelt, a rendhagyó jelenséget mindenki látni és fotózni akarta.

A szervezők ezzel megadták az alaphangot, és várják a jelentkezőket. Ha magadra ismertél vagy van olyan külföldi ismerősöd, aki szeret utazni és nem riad meg a kihívástól, hívd el őt is. Csináljunk együtt feltűnést!

84 éves korában elhunyt a népszerű sorozatsztár, Jed Allanhttp://www.life.hu/kult/20190311-84-eves-koraban-elhunyt-a-nepszeru-sorozatsztar-jed-allan.html84 éves korában elhunyt a népszerű sorozatsztár, Jed Allan. Kult--Dés László: „Fél évet le voltam bénulva"http://www.life.hu/kult/20190309-des-laszlo-kossuth-es-liszt-ferenc-dijas-eloadomuveszzeneszerzo-fel-evet-le-voltam-benulva.htmlA Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész-zeneszerző most először vallott arról az időszakról, amely élete egyik legküzdelmesebbje volt. Kult-- Ezért hagyta ott a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/kult/20190309--ezert-hagyta-ott-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas-szineszenekes.htmlA színész-énekes egyáltalán nem bánja, hogy búcsút intett a színháznak, azt azonban elismeri, hogy döntésében még az utóbbi időben sem volt teljesen biztos. KultOrigoProgramajánló: egy igazán tavaszi hétvégehttp://www.life.hu/kult/20190306-programajanlo-marcius-hettol-tizig.htmlVégre itt a tavasz, aki teheti, nem a négy fal között gubbaszt hétvégén. A kalandvágyóknak megmutatjuk, hol tudnak igazán jól szórakozni. KultOrigoTrónok harca: összeesett egy színésznő az utolsó évad forgatása közbenhttp://www.life.hu/kult/20190306-tronok-harca-osszeesett-egy-szineszno-az-utolso-evad-forgatasa-kozben.htmlHamarosan itt a Trónok harca utolsó évada. A kétperces előzetesből már sejthetjük, hogy baljós idők járnak a Hét Királyságban. A készítők egy interjúban elárulták, hogy rekordhosszúságú csatajelenetre számíthatnak a rajongók, amelynek forgatása során az egyik színésznő el is ájult. Kult--Már az új Bond-lányról tárgyalnak a készülő filmhezhttp://www.life.hu/kult/20190305-mar-az-uj-bondlanyrol-targyalnak-a-keszulo-filmhez.htmlKözeleg az új James Bond-film forgatásának kezdete. Azt már tudni lehet, hogy a 007-es szerepében ismét Daniel Craiget láthatjuk, ám az, hogy ki lesz az új Bond-lány, még kérdéses. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.