Gianni Russo színész szerint megölték Marilyn Monroe-t

2019.03.12. 20:04

Az összeesküvés-elméletek rajongóinak kedvelt témája Marilyn Monroe halála. A szőke szépség elméletileg gyógyszertúladagolásban halt meg, de sokan úgy vélik, hogy a Kennedy családnak is köze lehetett a tragédiához. Ezt támasztja alá Gianni Russo elmélete is. 

A mai napig lázban tartja Marilyn Monroe halála az összeesküvés-elméletek rajongóit. Bár a szőke szexszimbólum a hivatalos jelentések szerint gyógyszertúladagolásban halt meg, sokan még mindig úgy vélik, hogy a Kennedy család lehet a felelős a haláláért. 

A New York Post cikkében most Gianni Russo, A Keresztapa színésze állt elő saját elméletével. Elmondta, hogy neki is volt szexuális kapcsolata a szőke színésznővel, amikor még csupán 16 éves volt. Azt is állítja: ha egy kis alkoholt és pár pirulát adtak Monroe-nak, szinte bárki megkaphatta.

Gianni Russo szerint Marilyn Monroe gyilkosság áldozata lettForrás: NORTHFOTO/ Newsteam

Russónak a halálával kapcsolatban is van egy elmélete. Mint mondta: bár Marilyn Monroe a hírek szerint John F. Kennedyvel és Robert Kennedyvel is kapcsolatban állt, szerinte valószínűbb, hogy Robert lehetett az, aki megrendelte a gyilkosságot. 

Azt is tudni véli, hogy a bérgyilkos egy olyan férfi lehetett, aki A Doktor névre hallgatott. Szerinte levegőt injekcióztak Monroe vénájába, ami embóliát okozott. 

Gianni RussoMarilyn MonroeJohn Fitzgerald KennedyhalálgyilkosságA Keresztapaszínész