Elhunyt George Foreman bokszlegenda 42 éves lánya, Freeda

Forrás: Getty Images/Harry How -
halál gyász George Foreman bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az otthonában holtan találták George Foreman ökölvívó 42 esztendős lányát, Freedát.

A Houstonhoz közeli otthonában egy családtag talált rá holtan Freeda Foremanre, a bokszlegenda, George Foreman lányára. A 42 éves nő – az édesapjához hasonlóan – korábban szintén ökölvívó volt, de hamar visszavonult, hogy a családalapításra koncentrálhasson.

A férjével két gyermeket neveltek – számolt be róla a TMZ.

Freeda Foreman 42 évesen hunyt el Forrás: Getty Images/Harry How
Meghan Markle újabb alkalmazottja mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-meghan-markle-ujabb-alkalmazottja-mondott-fel.htmlFolytatódik a negatív széria: Meghan Markle-nek egy újabb alkalmazottja mondott fel. TV + Sztárok--Kovács Kati nem tudja feldolgozni Koós János halálát http://www.life.hu/sztarok/20190313-kovacs-kati-nem-tudja-feldolgozni-koos-janos-halalat.htmlKovács Kati és Koós János kollégák és barátok voltak, az énekesnő egyelőre nem is tudja feldolgozni, hogy elvesztette az énekest. TV + SztárokOrigoA rajongók szerint túlságosan trágár Curtis új dalának szövegehttp://www.life.hu/sztarok/20190313-a-rajongok-szerint-tulsagosan-tragar-curtis-uj-dalanak-szovege.htmlCsalódtak a rajongók Curtis új dalában, sokak szerint túlságosan trágár lett a szövege. TV + Sztárok--Vajna Timi szerint torz kép alakult ki róla az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-vajna-timi-szerint-torz-kep-alakult-ki-rola-az-emberekben.htmlVajna Timi idáig fel nem bukkant interjúban vallott az életéről és arról, mennyire megviseli az a sok támadás, ami éri. TV + SztárokOrigoAaron Carter egykori gyereksztár megvédte Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-aaron-carter-egykori-gyereksztar-megvedte-michael-jacksont.htmlMichael Jackson áldozatai megtörték az évtizedes csendet és beszámoltak minden szörnyűségről, amit a popsztár velük tett, de nem mindenki hisz nekik: Aaron Carter egykori gyereksztár szerint hazugság, amit állítanak. TV + Sztárok--Ezt tette Gábor Zsazsa hagyatékával az özvegy, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ezt-tette-gabor-zsazsa-hagyatekaval-az-ozvegy-frederic-von-anhalt.htmlGábor Zsazsa aranyövéből készíttetett pórázt kutyájának a néhai sztár özvegye, Frédéric von Anhalt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.