Elhunyt a Forma–1 versenyigazgatója, Charlie Whiting

Forrás: DPPI/Antonin Vincent -
Charlie Whiting halál autósport Forma-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
66 éves korában elhunyt Charlie Whiting, a Forma–1 versenyigazgatója.

66 éves korában váratlanul elhunyt a Forma–1 versenyigazgatója, Charlie Whiting. A Guardian azt írja, a szakember tüdőembóliát kapott 3 nappal az év első futama előtt.

Whiting 1988 óta dolgozott a Nemzetközi Automobil Szövetségnél, és 1997-ben lett a Forma–1 versenyigazgatója.

Nagyon régóta ismertem Charlie-t. Rengeteg időt töltöttünk együtt a világ versenypályáin. Halála mélyen megrendített. Nagy veszteség ez az egész Forma–1-es világ számára. Részvétem a családnak” – nyilatkozta Ross Brawn sportszakmai igazgató.

Charlie Whiting 66 éves volt Forrás: DPPI/Antonin Vincent
Elhunyt Věra Bílá, a legendás roma származású énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20190313-elhunyt-v-ra-bila-a-legendas-roma-szarmazasu-enekesno.htmlSzívinfarktus miatt szállították kórházba hétfőn Věra Bílá roma származású énekesnőt. Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét, örökre lehunyta a szemét. Kult--Elhunyt George Foreman bokszlegenda 42 éves lánya, Freedahttp://www.life.hu/kult/20190313-elhunyt-george-foreman-bokszlegenda-42-eves-lanya-freeda.htmlAz otthonában holtan találták George Foreman ökölvívó 42 esztendős lányát, Freedát. Kult--Érdekes világversenyt szerveznek Budapesten: a lényeg, hogy kelts feltűnést http://www.life.hu/kult/20190312-erdekes-vilagversenyt-szerveznek-budapesten-a-lenyeg-hogy-kelts-feltunest.htmlKelts feltűnést, és vidd hírül azt, amit Budapesten csináltál: ez a lényege a márciustól induló világversenynek, a Make a Slash!-nek. KultOrigoEgy fodrász alakítja majd Diana hercegnét az életéről készülő musicalbenhttp://www.life.hu/kult/20190312-egy-fodrasz-alakitja-majd-diana-hercegnet-az-eleterol-keszulo-musicalben.htmlMusical készül Diana életéről, a főszerepet pedig egy fodrász játssza majd. Kult--Kiderült, ki helyettesíti Will Smith-t az Öngyilkos osztag című filmbenhttp://www.life.hu/kult/20190308-kiderult-ki-helyettesiti-will-smitht-az-ongyilkos-osztag-cimu-filmben.htmlDeadShot karakterét alakította az Öngyilkos osztag című filmben Will Smith. Ütemezési problémák miatt az újabb részben már nem ő szerepel. A készítőknek gyorsan meg kellett találni a helyettesét. Kult--Néhány napja kapott stroke-ot Luke Perry: belehalt a betegségbehttp://www.life.hu/kult/hirdetes/20190304-nehany-napja-kapott-stokeot-luke-perry-belehalt-a-betegsegbe.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, néhány nappal ezelőtt stroke-ot kapott a Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry. Néhány nappal később feladta a küzdelmet és elhunyt a népszerű sorozatsztár. Hirdetés--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.