Így vélekedik a hűtlenségről Bereczki Zoltán

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán új darabja, a Nemek és igenek kapcsán beszélt arról, hogy nem veszi könnyen a félrelépést, és hogy mi a véleménye a megcsalásról. 

„Remélem, hogy ez egy színes karakter, akiről nem lehet eldönteni, hogy szerethető, vagy sem. Az életben sem minden csak fekete és fehér. A Nemek és igenekben ez minden karakterre igaz, van sötét és fényes oldaluk. Akkor jó, ha úgy jössz ki a darabról, hogy beszélni, vitatkozni lehet róla” – mesélte szerepéről a színész.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Én nem veszem ennyire könnyen a megcsalást. Ebben mindannyian másként vagyunk összerakva. Abban sem vagyok biztos, hogy ez általánosítható-e csak a férfiakra. Tény, hogy a darab ezt mutatja, de nem általánosíthatunk – teszi hozzá. – A megcsaló is érez bűnbánatot. De vajon elég-e, ha csak annyit mond, sajnálom. Sok dologban mi, a színészek sem értünk egyet. Például abban, hogy bizonyos dolgokban hol húzzuk meg az erkölcsi határt. Az, hogy nincs erkölcs, csak mi találtuk ki, az csak magyarázkodás. Az állatvilágban nincs erkölcs, de mi emberek vagyunk. Vegyük már észre, hogy mikor zúzzuk keresztbe egy másik ember életét! Hol kezdődik a megcsalás? Négy centi már az? Vagy egy kávézás az? Hányszor mondjuk, hogy ez nem személyes, ez csak üzlet. És akkor keresztül lehet embereken gázolni?” – folytatta a Borsnak a színész.

Kaszás Attila ma lenne 59 éves, Eszenyi Enikő a mai napig gyászoljahttp://www.life.hu/kult/20190316-kaszas-attila-szinesz-ma-lenne-59-eves.htmlEszenyi Enikő volt férje, Kaszás Attila ma lenne 59 éves. A színésznő minden évben megemlékezik róla a közösségi oldalon is. Kult--Édesapja, Koós János temetése részleteiről posztolt Koós Rékahttp://www.life.hu/kult/20190316-edesapja-koos-janos-temetese-reszleteirol-posztolt-koos-reka.htmlKoós János temetési szertartása 2019. március 20-án, 13:30-kor kezdődik a Farkasréti temető Makovecz Terme előtt. Akik szeretnék leróni a kegyeletüket, ezt 13:30 és 14:30 között megtehetik, lehetőség szerint egy szál virággal – tette közzé a Facebookján Koós Réka. Kult-- Ezért hagyta ott a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/kult/20190309--ezert-hagyta-ott-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas-szineszenekes.htmlA színész-énekes egyáltalán nem bánja, hogy búcsút intett a színháznak, azt azonban elismeri, hogy döntésében még az utóbbi időben sem volt teljesen biztos. KultOrigoÍgy emlékezik meg a Facebookon Koós Jánosról Csonka Andráshttp://www.life.hu/kult/20190303-igy-emlekezik-meg-facebookon-koos-janosrol-csonka-andras.htmlHajdú Péterhez, Curtishez, Ábel Anitához és másokhoz hasonlóan a Facebookon is elbúcsúzott Csonka András Koós Jánostól. Kult--A Dal 2019: egyik versenytársa dobhatta fel Petruskáthttp://www.life.hu/kult/20190219-a-dal-2019-egyik-versenytarsa-dobhatta-fel-petruskat-plagiumert.htmlAhogy megírtuk, plágium miatt kizárták A Dalból Petruskát. A zenész közleményt – amelyet teljes egészében itt olvashatsz – adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben többek között azt írja: szomorú és sokkolták a történtek. Kult--A Dal 2019: egyik versenytársa dobhatta fel Petruskáthttp://www.life.hu/kult/20190219-a-dal-2019-egyik-versenytarsa-dobhatta-fel-petruskat-plagiumert.htmlAhogy megírtuk, plágium miatt kizárták A Dalból Petruskát. A zenész közleményt – amelyet teljes egészében itt olvashatsz – adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben többek között azt írja: szomorú és sokkolták a történtek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.