Koós Jánost művészbarátai mellett helyezhetik örök nyugalomra

Bajor Imre halál Szenes Andrea Koós János barát művész tragédia Hofi Géza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 20-án helyezik örök nyugalomra a tragikus hirtelenséggel elhunyt Koós Jánost. Az énekes művészbarátai mellett nyugodhat. Szentes Andrea Koós és Hofi Géza legendás barátságáról mesélt. 

"Édesapám, Koós János temetési szertartása 2019. március 20-án, 13:30-kor kezdődik a Farkasréti temető Makovecz-terme előtt. Akik szeretnék leróni a kegyeletüket, 13:30 és 14:30 között megtehetik, lehetőség szerint egy szál virággal. 14:30-kor hangzik majd el a búcsúbeszéd. Ezután együtt kísérjük édesapámat utolsó útjára, a temető művészparcellájába" – írta korábban Koós Réka, a tragikus hirtelenséggel elhunyt művész, Koós János lánya.

Koós János és Hofi Géza Forrás: Fortepan/SZALAY ZOLTÁN

A Blikk munkatársai a helyszínen jártak, és úgy vélik, Hofi Géza közelébe temethetik az énekest. A lapnak Szenes Andrea beszélt a két legendás alak barátságáról. Mint mondta: kicsi kora óta jól ismerte Koóst. Édesapja, Szenes Iván határozta el azt is, hogy énekest farag Hofiból, ő hozta össze a két művészt.

"Tízéves lehettem, amikor Hofi Géza a házunk vendége és családunk jóbarátja lett. Emlékszem, amikor a Macska-duettet gyakorolták, éjszakákon át hangos nevetés hallatszott a gyerekszobámba. Hofi és Koós nagyon jó barátok lettek, mindkettőjükre jellemző volt, hogy sem emberileg, sem szakmailag sohasem csalódtunk bennük" – mesélte a Blikknek Szenes Andrea. Hozzátette: Koós Jánost második apukájának tekintette.

Súlyos betegség miatt nem lép fel január óta Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/kult/20190317-sulyos-betegseg-miatt-nem-lep-fel-januar-ota-fekete-jeno-blues-zenesz.htmlJanuár közepe óta nem láthatjuk színpadon az ismert blueszenészt, Fekete Jenőt. Az előadó Facebook-oldalán írta le, hogy mi ennek az oka: lassan két hónapja alig tud felkelni az ágyból. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, így a közösségi oldalán kér segítséget, ahogy ő fogalmaz: „minden fillér számít”. KultOrigoÍgy vélekedik a hűtlenségről Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20190316-igy-velekedik-a-hutlensegrol-bereczki-zoltan-szinesz.htmlBereczki Zoltán új darabja, a Nemek és igenek kapcsán beszélt arról, hogy nem veszi könnyen a félrelépést, és hogy mi a véleménye a megcsalásról. Kult--Kaszás Attila ma lenne 59 éves, Eszenyi Enikő a mai napig gyászoljahttp://www.life.hu/kult/20190316-kaszas-attila-szinesz-ma-lenne-59-eves.htmlEszenyi Enikő volt férje, Kaszás Attila ma lenne 59 éves. A színésznő minden évben megemlékezik róla a közösségi oldalon is. Kult--Édesapja, Koós János temetése részleteiről posztolt Koós Rékahttp://www.life.hu/kult/20190316-edesapja-koos-janos-temetese-reszleteirol-posztolt-koos-reka.htmlKoós János temetési szertartása 2019. március 20-án, 13:30-kor kezdődik a Farkasréti temető Makovecz Terme előtt. Akik szeretnék leróni a kegyeletüket, ezt 13:30 és 14:30 között megtehetik, lehetőség szerint egy szál virággal – tette közzé a Facebookján Koós Réka. Kult--Törőcsik Mari a Kossuth Nagydíjról: "Óriási örömöt érzek"http://www.life.hu/kult/20190316-torocsik-mari-a-kossuth-nagydijrol.htmlA legmagasabb állami kitüntetésben, Kossuth Nagydíjban részesítették március 15-én Törőcsik Marit. A színésznő sajnos személyesen nem tudott részt venni a díjátadó ünnepségen, de elmondta, nagyon boldog és meghatott a kitüntetéstől. KultÁtadták a Kossuth-díjakat: Törőcsik Mari és Müller Péter is megkaptahttp://www.life.hu/kult/20190315-atadtak-a-kossuthdijakat-torocsik-mari-es-muller-peter-is-megkapta.htmlMagyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Kossuth-nagydíjat adományozott. Törőcsik Marit Kossuth-nagydíjjal tüntették ki. Íme, a díjazottak. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.