Audrey Hepburn egész életében rettegett, hogy kiderül, édesanyja szimpatizált a nácikkal

Forrás: Mokép -
náci Audrey Hepburn anya Hitler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Audrey Hepburn máig ikonikus színésznő: visszafogott, elegáns stílusa pedig máig időtálló. A klasszikus szépségű Hepburn élete azonban nem volt zökkenőmentes, befutása után is volt mitől féltenie a karrierjét. A többi között ez is kiderül az életéről szóló könyvből, amelyet Robert Matzen írt.

Audrey Hepburn a saját bőrén tapasztalta meg a második világháború borzalmait, de utána is volt miért aggódnia. Fényes hollywoodi karrierjét és megítélését is féltette, méghozzá az édesanyja miatt. A színésznő mindig kitért a németeket és a nácikat érintő kérdések elől, ugyanis rettegett, hogy fény derül az anyja tettére.

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című filmben Forrás: Mokép
7 film olyan nőkről, akik nehéz körülmények között álltak ki az egyenjogúságérthttp://www.life.hu/kult/20190401-7-film-olyan-nokrol-akik-kialltak-az-egyenjogusagert.htmlMár játsszák a hazai mozik a Colette című filmet, ami Keira Knightley főszereplésével mutatja be a francia irodalom első híres írónőjének élettörténetét – akinek már azért is meg kellett küzdenie, hogy a saját nevén jelenhessenek meg a könyvei. Ebből az apropóból összegyűjtöttünk egy csokornyi olyan hősnőt az elmúlt évek filmjeiből, akiknek nehéz korszakokban vagy nehéz körülmények között kellett kiállniuk az alapvető jogaikért. Kult--A Netflix dokumentumfilmje Madeleine McCann eltűnéséről egy „erkölcsi kudarc”http://www.life.hu/kult/20190404-a-netflix-dokumentumfilmje-madeleine-mccann-eltuneserol-egy-erkolcsi-kudarc.htmlA Netflix dokumentumfilmje „erkölcsi kudarc”, ami semmilyen újdonságot nem tartalmaz. KultEzek voltak Adolf Hitler utolsó szavai (18+)http://www.life.hu/kult/20190404-ezek-voltak-adolf-hitler-utolso-szavai.htmlHitler közeli barátjának, bizalmasának naplójából derült fény a diktátor utolsó szavaira. Ezt mondta, mielőtt megölte volna magát. KultOrigoPszichiátriai káosz a Thália színpadán: A kulcslyukon áthttp://www.life.hu/kult/20190329-a-thalia-szinhaz-a-kulcslyukon-at-cimu-darab-foprobajan-jartunk.htmlIgazi káoszt okoz a színpadon a Thália Színház évadzáró komédiája. A kulcslyukon át című darab egy pszichiátriai rendelő félreértéseit dolgozza fel, ahol a megcsalás, a vérfertőzés és megannyi váratlan esemény pontosan akkor következik be, amikor végképp nem számítanánk rá. A színészek meséltek a Life.hu-nak, hogyan élték meg a felkészülést, kiváltképp Mórocz Adrienn, akinek le is kell vetkőznie a színpadon. KultOrigoNem szereti, ha megismerik – 70 éves lett Borbás Gabi Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/kult/20190403-nem-szereti-ha-megismerik-70-eves-lett-borbas-gabi-jaszai-maridijas-szineszno.htmlNem szereti, ha művésznőnek szólítják, de azt sem, ha megismerik. Borbás Gabi Jászai Mari-díjas színésznő 70 éves lett. Elárulta: úgy érzi, szerencsés a magánélet és a karrier szempontjából is. Kult--Maisie Williams titkos részletet árult el a Trónok harca folytatásárólhttp://www.life.hu/kult/20190402-maisie-williams-titkos-reszletet-arult-el-a-tronok-harca-folytatasarol.htmlEgy talkshow vendége volt Maisie Williams, aki Arya Starkot alakítja a Trónok harca című sorozatban. Nagy hévvel mesélt az új évadról, melyről egy váratlan pillanatban elárult egy titkos részletet is. Annyira megijedt a következményektől, hogy kirohant a stúdióból. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.