Geszti Péter bejelentette: újra összeáll a Jazz+Az

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Jazz+Az zene kultúra koncert együttes Dés László Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra együtt áll színpadra a Jazz+Az. Geszti Péter megtette a nagy bejelentést, már a promófotózáson is túl vannak. 

„Évek óta pedzegeti Péter, hogy kellene egy ilyet csinálni, de én ezt próbáltam tolni” – mosolygott Dés László. Geszti Péter ugyanis bejelentette, hogy újra összeáll a Jazz+Az.

„Hát összeáll a Jazz+Az, mert eljött az ideje ennek 20 év után, hogy fölmenjünk a színpadra. Alapvetően nem tudom megindokolni, hogy miért vártunk ezzel ennyit, meg miért nem jött össze korábban. Alapvetően azt vettem észre, hogy ha az élet akar valamit, akkor az összeáll” – mesélte a Fókusznak Geszti.

A stáb a nagykoncertjükhöz készülő plakát fotózásán látogatta meg őket. Így láthatjuk, hogy a három énekesnő, Kozma Orsolya, Váczi Eszter és Behumi Dorottya szint semmit sem változott.

Az 1997-ben alakult zenekar mindössze két évig koncertezett, ám akkora sikerük volt, hogy az énekesnők mellé testőrt is kellett fogadni.

15 érdekesség, amit tudnod kell a Trónok harca utolsó évadárólhttp://www.life.hu/kult/20190415-15-erdekesseg-a-tronok-harca-utolso-evadarol.htmlElindult minden idők legnépszerűbb tévésorozatának utolsó évada, amit tűkön ülve vártak rajongók milliói világszerte, és amiről a következő hetekben mindenki beszélni fog. Össze is gyűjtöttünk a Trónok harca gigantikus fináléjáról egy nagy adag információt az olvasóink kedvéért. KultOrigoA színpadon hunyt el Ian Cognito brit komikushttp://www.life.hu/kult/20190413-a-szinpadon-hunyt-el-ian-cognito-brit-komikus.htmlA britek egyik kedvenc komikusa, Ian Cognito tragikus hirtelenséggel hunyt el a napokban. Épp a színpadon volt. KultOrigoÜnnepeljük egy szuper kvízzel a magyar költészet napjáthttp://www.life.hu/kult/20190405-unnepeljuk-kvizzel-a-kolteszet-napjat-jozsef-attila.htmlJózsef Attila nevével minden általános és középiskolás diák találkozik. Április 11-én, a költő születésnapján arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismered a poéta életútját és műveit. Kvízünkből megtudhatod a választ. Tarts velünk! KultOrigoBudapesten jártak a Fukagawa negyed gésái: az életük nem olyan, mint a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20190409-budapesten-jartak-a-fukagawa-negyed-gesai-eletuk-nem-olyan-mint-a-filmvasznon.htmlElrabolt gyerekek, kényszerből űzött hivatás, női idomokra éhes férfiszemek – nagyjából ezeket jegyezhetjük meg a japán gésákról szóló filmekből. A mai modern világban is élnek gésák, akik azon igyekeznek, hogy megőrizzenek művészetükkel valamit egy letűnt korból. De hogyan élnek valójában? Erre adtak választ a Life.hu-nak azok a gésák, akik Tokió Fukagawa negyedéből érkeztek Budapestre. Egyikük, Sayuki a világ első olyan gésája, aki nyugati nőként űzi ezt a hivatást. KultOrigoElhunyt Seymour Cassel, Wes Anderson és John Cassavetes filmjeinek sztárjahttp://www.life.hu/kult/20190409-elhunyt-seymour-cassel-wes-anderson-es-john-cassavetes-filmjeinek-sztarja.html84 éves korában elhunyt Seymour Cassel amerikai filmszínész, John Cassavetes és Wes Anderson filmjeinek sztárja, akit az Arcok című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek. Kult--5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod áprilisbanhttp://www.life.hu/kult/20190408-aprilisi-film-es-sorozat-ajanlo.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak. Jöjjenek hát április ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.