operettszinhaz2019 színház fesztivál húsvét programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Programajánló.

Carousel – Liliom

Molnár Ferenc Lilioma, a vagány, de az élet dolgaiban nehezen eligazodó hintáslegény és a feltétel nélküli szerelemmel szerető kis cselédlány története a magyar drámairodalom egyik legmeghatóbb és legmegrendítőbb darabja. A zeneszerző Richard Rogers és a librettista Oscar Hammerstein 1945-ben írt musicalt a jólelkű, de meggondolatlan városligeti csibész életéről, haláláról és túlvilági kalandjairól. A Carousel több mint hetvenéves története során újra meg újra sikerrel hódította meg a világ nagy zenés színpadait; a Time magazin 1999-ben a huszadik század legjobb musicaljének választotta.


Időpont: 2019. áprilistól folyamatosan
Helyszín: Budapest, Budapesti Operettszínház

A Budapesti Operettszínház előadása Liliomról, a városligeti csibész életéről, haláláról és túlvilági kalandjairól Fotó: Facebook/Budapesti Operettszínház/ANDRAS-BIRO.COM

Húsvét Lillafüreden

Lesz nyuszisimogatás, tojáskeresés, kézműves foglalkozás, míg az idősebb korosztály tagjai a hagyományos húsvéti ízeket kóstolhatják meg, új köntösbe öltöztetve. A kalandpark meglepetéseként pedig mindennap más és más attrakciókat próbálhattok ki kedvezményes áron.

Időpont: 2019. április 19–22.
Helyszín: Miskolc, Lillafüredi Sport- és Kalandpark

Húsvéti kalandok várnak a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban Forrás: Facebook/Lillafüredi Sport- és Kalandpark

Családi nyúlkergető

A húsvéti ünnepek alkalmából vidám programok: játékos vetélkedők, tojásdíszítés, nyuszitánc, tojásvadászat és még rengeteg más izgalmas program vár a látogatókra.

Időpont: 2019. április 20–21.
Helyszín: Zalakaros, Gyógyfürdő főépület

Vidám húsvéti programok várnak Zalakaroson Forrás: Facebook/Zalakaros - Élményfürdő Wellness

Locsolómentes nap a Monostori Erődben

Locsolómentes nap, avagy menekülj az erődbe a locsolók elől!

Időpont: 2019. április 22.
Helyszín: Komárom, Monostori Erőd

Bújj el a locsolók elől a Monostori Erődben! Forrás: Shutterstock

A gengszterlegenda tovább hódít

A rablópáros vérfagyasztó románcából készült Broadway-musical, a Bonnie & Clyde mára az egész világot letarolta. Tavalyi magyarországi ősbemutatója a Városmajori Szabadtéri Színpadon volt a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész osztályainak, valamint a filmrendező szakos hallgatók és tanáraik közreműködésével, Harangi Mária rendezésében. A tavalyi négy előadás kirobbanó sikere után a látványos, hangulatos, szórakoztató, egyben elgondolkodtató előadás a Margitszigeti nagyszínpadon debütál.

Időpont: 2019. június 29–30.
Helyszín: Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.