61 éves korában elhunyt Balogh László egykori sportlövő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
gyász sportoló Balogh László baleset sportlövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közlekedési balesetben elhunyt Balogh László korábbi világkupagyőztes sportlövő.

61 éves korában, közlekedési balesetben elhunyt Balogh László – tette közzé honlapján a gyászhírt a Magyar Sportlövők Szövetsége.

A világkupagyőztes sportlövő a szöuli olimpián gyorstüzelő pisztoly versenyszámban képviselte hazánkat és korábban a Magyar Sportlövők Szövetségének főtitkára is volt.

Az egykori sportlövő 61 éves volt Forrás: http://drpatrickomalley.com
Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--Így köszöntötte Harry és Meghan Lajos herceget születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-koszontotte-harry-es-meghan-lajos-hereget-szuletesnapja-alkalmabol.htmlLajos herceg első születésnapját ünnepelte, amelyről természetesen Harry és Meghan sem feledkeztek el: így köszöntötték a kis trónörököst. TV + Sztárok--Caprice Bourret modell szerint Angelina Jolie szörnyű nőszemélyhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-caprice-bourret-modell-szerint-angelina-jolie-szornyu-noszemely.htmlCaprice Bourret modell nem rejtette véka alá a véleményét Angelina Jolie-ról: szörnyű nőnek tartja. TV + Sztárok--Így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i síremlékehttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-nez-ki-andy-vajna-los-angelesi-siremleke.htmlLos Angelesben jártunk, a Westwood Village temetőben, hogy megmutathassuk, hol helyezték örök nyugalomra a pop királyát, Michael Jacksont, a médiamágnást, Hugh Hefnert, a szexszimbólum Marilyn Monroe-t, illetve Andy Vajnát. Íme a világsztárok végső nyughelye. TV + SztárokOrigoMegszólalt Cserháti Zsuzsa fia – ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20190424-megszolalt-cserhati-zsuzsa-fia-ezert-van-borzalmas-allapotban-az-enekesno-sirja.htmlHorváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is. TV + Sztárok--Nicolas Cage pár nap után érvényteleníttetné a házasságát, de a felesége tartásdíjat követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-nicolas-cage-par-nap-utan-ervenytelenittetne-hazassagat-de-felesege-tartasdijat-kovetel.htmlNicolas Cage hirtelen felindulásból feleségül vette a barátnőjét, és most már hiába válna, a nő pár napnyi házasság után is tartásdíjat kér tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.