Elhunyt az Álomhajó színésznője, Hannelore Elsner

Forrás: Shutterstock -
Tetthely betegség halál Álomhajó tragédia Hannelore Elsner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvétvasárnap elhunyt a német színésznő, Hannelore Elsner. Magyarországon is sokan szerették, játszott az Álomhajó és a Tetthely című sorozatokban.

Magyarországon is népszerű sorozatokban játszott a húsvétvasárnap elhunyt színésznő, Hannelore Elsner.

A hírt a család ügyvédje jelentette be. A színésznő súlyos betegség után, hirtelen hunyt el. Martin Moszkowicz, a Constantin Film vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy Elsner a filmvilág senkihez sem hasonlítható alakja volt – írja a Blikk a Bildre hivatkozva.

Hannelore Elsner húsvétvasárnap hunyt el Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Istvan Bajzat

Sauska Andrea nőként érvényesül egy férfiasnak tartott szakmában, a borászatbanhttp://www.life.hu/kult/20190423-sauska-andrea-nokent-ervenyesul-egy-ferfiasnak-tartott-szakmaban-a-boraszatban.htmlA legtöbben még mindig inkább férfias szakmának tartják a szőlészetet, borászatot, pedig a Master of Wine címet, azaz a legnagyobb elismertségű nemzetközi borszakértői fokozatot is egyre több nő birtokolja. Sauska Andrea, a Sauska Pincészet tulajdonosa szerint a bortrendek diktálásában mindkét nemnek ugyanolyan fontos szerepe van. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan állja meg a helyét nőként és édesanyaként egy férfiasnak tartott szakmában. És beszélt az aktuális borfogyasztási trendekről is. KultOrigoA Trónok harca rajongói kiakadtak egy szexjelenet miatthttp://www.life.hu/kult/20190423-a-tronok-harca-rajongoi-kiakadtak-egy-szexjelenet-miatt.htmlA Trónok harcában annyira nem váratlan és meglepő a szexjelenet, viszont ennek a két karakternek az összebújása nagy felháborodást keltett. Figyelem, aki még nem látta a sorozat második részét, az ne olvasson tovább! Kult--Elhunyt Martin Böttcher, a Winnetou-filmek zeneszerzőjehttp://www.life.hu/kult/20190422-elhunyt-martin-bottcher-a-winnetoufilmek-zeneszerzoje.htmlKilencvenegy évesen elhunyt Martin Böttcher, a Winnetou-filmek legendás zeneszerzője, Németország egyik legsikeresebb filmkomponistája. Családjának közlése szerint szombatra virradóra halt meg a schleswig-holsteini Rendsburgban. KultOrigoBalettkarrierjét cserélte a színészetre Gubás Gabihttp://www.life.hu/kult/20190421-balettkarrierjet-cserelte-szineszetre-gubas-gabi.htmlA színésznő számtalan darabban játszik jelenleg is, énekes és verses előadóestjei is vannak. Mégsem a színészmesterség volt az út, amelyen kezdetben elindult a pályája. Kult--Képeslapok a múltból: íme a legmeglepőbb húsvéti üdvözletekhttp://www.life.hu/kult/20190418-kepeslapok-a-multbol-ime-a-legmeglepobb-husveti-udvozletek.htmlHúsvétkor Jézus Krisztus feltámadását ünnepeljük, ám még a képeslapok hőskorában sem ő foglalta el a legtöbb ilyen üdvözlőkártyán a központi helyet. A szépen kidolgozott, szinte műalkotásszerű képeken vicces jeleneteknek is tanúi lehetünk. Ezekből állítottunk össze most egy szívderítő galériát. KultOrigoJobb ember leszek! mozgalom: nem csak a királyi családnak lehet fegyvere a mosolyhttp://www.life.hu/kult/20190418-jobb-ember-leszek-mozgalom-nemcsak-a-kiralyi-csaladnak-lehet-fegyvere-a-mosoly.htmlEgy idegennek is ajándék lehet a mosolyod, ha épp rossz passzban van, de neked is sokat segíthet bizonyos helyzetekben. Akár egy vágyott munkához is utat nyithat, vagy épp felkeltheted vele a másik nem képviselőjének figyelmét. Sokszor azonban nehezünkre esik, hogy mosolyt erőltessünk az arcunkra, pedig vannak, akiknek sokat jelenthet. A királyi család tagjai például ezzel az egyetlen gesztussal is megajándékozzák az arra rászorulókat. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.