Koncz Gábor addig él, amíg játszik: a színpadról szeretne elmenni

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
színpad Koncz Gábor játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncz Gábor hamarosan 81 éves lesz, de még mindig aktívan játszik, és ezt nem is akarja abbahagyni.

Koncz Gábor filmes életműdíjat kapott. A színész 80-on túl is a színpadon van, őt a munkája élteti. Nem bánja, hogy már nem hosszú főszerepeket játszik, hiszen annyi csodás karaktert alakított már a pályafutása alatt, most pedig kifejezetten élvezi a kis epizódokat. Nem is akarja abbahagyni a színészkedést.

Koncz Gábor filmes életműdíjat kapott Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Ennyi idős korára már összegez az ember, sorra veszi külön a jókat, külön a rosszakat. Velem általában azért jó dolgok történtek, de ezeket mi befolyásoljuk. Szegény Sztankay Pista barátom például az utolsó három évében már nem vállalt munkát, mert depressziós volt. Hiába mondtam neki, hogy így nem lehet, hiszen addig élsz, amíg dolgozol, amíg aktív vagy! Én ilyen iskolán nőttem fel, az lenne a legjobb, ha a színpadról mennék el én is egyszer" – mondta a Blikknek a színművész.

Noah Wyle elárulta, ki nem állhatta kollégáját, Goran Visnjicethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-noah-wyle-elarulta-ki-nem-allhatta-kollegajat-goran-visnjicet.htmlNoah Wyle elárulta, egy ideig ki nem állhatta Vészhelyzet-beli kollégáját, Goran Visnjicet. TV + Sztárok--A legtöbben arra fogadnak, hogy Dianának hívják majd Harry herceg és Meghan hercegnő gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190427-a-legtobben-arra-fogadnak-hogy-diananak-hivjak-majd-harry-herceg-es-meghan-hercegno-gyermeket.htmlA Diana név az abszolút favorit azok körében, akik Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hamarosan megszülető gyermekének nevére tesznek fel téteket a londoni fogadóirodákban.TV + Sztárok--Tényleg összejöttek? Közös fotókat posztol az Exatlon Hungary két játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190426-tenyleg-osszejottek-kozos-fotokat-posztol-az-exatlon-hungary-ket-jatekosa.htmlMár az Exatlon Hungary játékában is érződött a vibrálás Jóni Máté és Szabó-Thomka Hanna között. Mostanában pedig több közös képet is posztoltak az Instagramra, a kommentelők között pedig megindult a találgatás, vajon szerelem szövődött-e a játék alatt. TV + Sztárok--Válságban a szerelmük: szétköltözött Gaál Noémi és Maloveczky Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20190427-valsagban-a-szerelmuk-szetkoltozott-gaal-noemi-es-maloveczky-miklos.htmlNéhány hete szétköltözött Gaál Noémi és kilenc évvel fiatalabb vőlegénye, Maloveczky Miklós. Nem sztakítottak még végleg, de válságban a kapcsolatuk. A műsorvezető és a csinos időjós 14 évig voltak együtt.TV + SztárokOrigoCurtis exkluzív interjúban nyilatkozott az elvonóról és a folytatásról a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-curtis-exkluziv-interjuban-nyilatkozott-az-elvonorol-es-a-folytatasrol-a-lifehunak.htmlAz elvonókúra után és a fesztiválszezon előtt adott exkluzív interjút a Life.hu-nak Curtis. Mesélt az elvonóról, az új lemezéről és arról, hogyan változtatta meg az életét az, hogy napvilágra került a drogproblémája. TV + SztárokOrigoÍgy emlékeztek meg az egykori kollégák a Dallas Cliffjéről, Ken Kerchevalrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-igy-emlekeztek-meg-az-egykori-kollegak-a-dallas-cliffjerol-ken-kerchevalrol.htmlVolt kollégái, a Dallas korábbi sztárjai is megemlékeztek a néhány napja elhunyt Ken Kerchevalról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.