Százados Ábel 13 évesen nyert díjat Cannes-ban

kisfilm Cannes díj Százados Ábel Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telefonja kamerájának effektjeit próbálgatta Százados Ábel. A 13 éves pécsi fiú most díjat nyert a cannes-i filmfesztiválon alkotásával. 

Ahogy mi is megírtuk: a 13 éves pécsi Százados Ábel telefonja kameráját próbálgatta, az így készült képsorokból pedig egy megrendítő kisfilm készült Soha címmel.

Az alkotást díjazták a Magyar Telefonfilmes Fesztiválon, majd nevezték Cannes-ban is. Itt pedig megkapta a Legígéretesebb Fiatal Filmkészítőnek járó díjat – írja a Fidelio.

Újraforgatták a Csellengők című műsor főcímdalának klipjéthttp://www.life.hu/kult/20190523-ujraforgattak-a-csellengok-cimu-musor-focimdalanak-klipjet.htmlÚjraforgatták a Csellengők főcímdalának klipjét: remélik, még több gyermeknek sikerül így hazajutnia. KultOrigoElhunyt Andrew Hall brit színészhttp://www.life.hu/kult/20190523-elhunyt-andrew-hall-brit-szinesz.htmlRövid betegség után, 65 évesen elhunyt Andrew Hall brit színész. KultOrigoEz Vasily Ignatenko, a Csernobil-sorozat tűzoltójának valós történetehttp://www.life.hu/kult/20190523-ez-vasily-ignatenko-a-csernobil-sorozat-tuzoltojanak-valos-tortenete.htmlAz HBO Csernobil című sorozatának egyik tűzoltója, Vasily Ignatenko története éppen olyan tragikus volt a valóságban, ahogy a sorozatban látható. Szerelme, Lyudmilla Ignatenko végignézte férje haláltusáját. KultOrigoNői szélhámosok akcióban: a legmenőbb svindlercsajok a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20190520-noi-szelhamosokrol-szolo-filmek.htmlMár fut a mozikban a Csaló csajok, amelyben Anne Hathaway és Rebel Wilson gyakorolja hivatásszerűen a szélhámosnősködést, ebből az alkalomból pedig utánanéztünk: kik voltak emlékezetes elődjeik a filmvásznon. KultOrigoIstenes Bence új feladata: szorosabb kapcsolata lesz a zenévelhttp://www.life.hu/kult/20190522-istenes-bence-uj-feladata-szorosabb-kapcsolata-lesz-a-zenevel.htmlA zenére és a focira koncentrálna egy kicsit jobban Istenes Bence. A műsorvezető most az UNICEF jótékonysági segélykoncert házigazdája lesz Budapesten. Kult--Jobb ember leszek!: így tegyél jót másokkal a hónap hátralévő napjaibanhttp://www.life.hu/kult/20190522-jobb-ember-leszek-igy-tegyel-jot-masokkal-a-honap-hatralevo-napjaiban.htmlHa most kapsz a fejedhez, hogy nem teljesítetted a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívását, akkor sincs veszve semmi. Adunk néhány tippet ahhoz, hogyan hozd be a lemaradásodat. Bátran vond be akár a gyermekeidet is! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.