június HClassic2019 fesztivál gasztronómia program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indítsd a nyarat a legszuperebb programokkal! Mutatunk közülük néhányat!

Keceli meggyfesztivál

Igényes kulturális kavalkád, napfény, koncertek, csettegőverseny, meggymagköpő-bajnokság és meggyes mindenfélék számos halmazállapotban és formában.

Időpont: 2019. június 7–8.
Helyszín: Kecel, a városi könyvtár melletti park

Kecelen minden a meggyről szól június második hétvégéjén Forrás: Shutterstock

Vál-völgyi zsúr

Immár ötödik alkalommal rendezik meg Vál-völgye legkedveltebb gasztronómiai, zenei és kulturális zsúrját. 3 nap, 3 színpad, 3 stílus, környékbeli kézműves kiállítók, street food, bisztró jellegű ételek.

Időpont: 2019. június 7–9.
Helyszín: Alcsútdoboz, Alcsúti arborétum

A Vál-völgyi zsúron fellép a Magna Cum Laude zenekar is Forrás: Facebook/Magna Cum Laude zenekar

Kézművessör-fesztivál

Négy nap alatt a kézművessör-remekek és a street food lesz a figyelem középpontjában. Kevesen tudják, de Gyulán immár majd 3 évszázados hagyománya van a sör készítésének. A főszereplő, a sör mellett a hazai könnyűzenei élet jeles képviselőivel találkozhat a rendezvényre kilátogató nagyérdemű. Fellép többek között Ákos, a Halott Pénz, Pribojszki Mátyás zenekara és a Pénzügyőr Big Band, a Lord, a Republic, a Vad Fruttik és a Bikini – a teljesség igénye nélkül.

Időpont: 2019. június 7–10.
Helyszín: Gyula, Várkert

Négy nap alatt a kézművessör-remekek és a street food lesz a figyelem középpontjában Forrás: Shutterstock

Pákozdi Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó

Immár 29. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozót, amely többek között a hazai aktív sárkányeresztők krémjének kötelező programja. Az eseményen részt vevők változatos programok részesei lehetnek, úgy mint dugóleverő-bajnokság, harci sárkányos küzdelem és éjszakai reptetés.

Időpont: 2019. június 8–9.
Helyszín: Pákozd, Sárkánydomb

Hungaroring Classic

A Hungaroring Classic mezőnye 2017-ben hatalmas sikert aratott a magyar F1-es versenypályán. A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói és azok pilótái biztosan különleges hangulatot varázsolnak majd a mogyoródi dombok közé.

Időpont: 2019. július 12–14.
Helyszín: Mogyoród, Hungaroring pálya

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.