forgatókönyvíró atomerőmű Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csernobil című sorozat forgatókönyvírója elárulta, melyik volt az az epizód, amely a leginkább megviselte.

Craig Mazin, az HBO Csernobil sorozatának forgatókönyvírója egy hosszabb interjút adott, amelyben elárulta, évekig tanulmányozta az ukrajnai atomerőmű-baleset körülményeit és nagyon odafigyelt arra, hogy a karakterei hitelesek legyenek.

A férfi mesélt arról is, hogy volt egy olyan epizód, amelynek a forgatása igencsak megviselte.

A negyedik rész nagyon kemény volt. A jelenet, amelyben kivégzik az állatokat, a kutyákat, az szörnyű lehetett a nézők számára. És a valóság még ennél is brutálisabb volt...” – idézi a Men's Health a férfi szavait.

Az állatokat azért ölték meg, mert a sugárzás miatt veszélyt jelentettek volna az emberekre.

Csernobil Forrás: NurPhoto/Maxym Marusenko/NurPhoto/Maxym Marusenko
Férjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi http://www.life.hu/sztarok/20190603-ferjhez-ment-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlFérjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi. TV + Sztárok--Hódi Pamela összeköltözött szerelmével, Tóth Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-hodi-pamela-osszekoltozott-szerelmevel-toth-bencevel.htmlNemrégiben tért haza az Ázsia Expressz forgatásáról Hódi Pamela. Most új korszak vár rá, úgy döntöttek szerelmével, hogy összeköltöznek. TV + SztárokOrigoTücsiék új otthona nem olyan lett, mint várták, teljesen kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190605-tucsiek-uj-otthona-nem-olyan-lett-mint-vartak-teljesen-kiakadt.htmlTöbbször megosztotta követőivel Tücsi, hol tart az építkezés, mikor költözhetnek be új otthonukba. A költözés most megtörtént, ám nem felhőtlen a boldogság. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és VV Hunor ad még egy esélyt a kapcsolatuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-sebestyen-agi-es-vv-hunor-ad-meg-egy-eselyt-a-kapcsolatuknak.htmlA ValóVilág 9 villájában szökkent szárba VV Hunor és Sebestyén Ági kapcsolata. A pár nemrégiben szakított, ám úgy döntöttek, megmentik a szerelmüket. TV + SztárokOrigoKamilla hercegné unokahúgára vetett szemet Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190604-kamilla-hercegne-unokahugara-vetett-szemet-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg szíve nem mindig Katalin hercegnéért dobogott, ez persze természetes. Most azonban azt is tudni lehet, hogy az egyik lány, akire korábban szemet vetett, Kamilla hercegné unokahúga volt. TV + Sztárok--Bodrogi Gyula akarta leszereltetni a vörös csillagot az Erzsébet-kilátórólhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-bodrogi-gyula-akarta-leszereltetni-a-voros-csillagot-az-erzsebetkilatorol.htmlMeglepő dokumentumot tett közzé az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. Megtudhatjuk belőle, hogy 1989-ben Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze kezdeményezte a vörös csillag leszedését az Erzsébet-kilátóról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.