A legszuperebb programok a pünkösdi hosszú hétvégére

Forrás: Emmer László -
június fesztivál program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek programoklehetőségek a pünkösdi hosszú hétvégére.

Belvárosi sörfesztivál

Idén ismét megrendezik a legkedveltebb hazai sörfesztivált a belváros szívében. A rendezvény ingyenesen látogatható, nagyszerű fellépőkkel és kivételes sörfőzdékkel várja egészen pünkösd hétfőig a vendégeket.

Időpont: 2019. június 5-10.
Helyszín: Budapest, Szabadság tér

Belvárosi sörfesztivál Forrás: Shutterstock

Pünkösdi Királyság

Június 10-én egész napos, ingyenes programokkal várják a kicsiket és a nagyokat a Tabánban, ahol idén is kreatív és egyben hagyományőrző programokkal készültek a szervezők. Lesz arcfestés, babairodalom, hétpróba, Szalóki Ági gyerekkoncert, valamint Parno Graszt koncert is.

A fellépőkről részletes információ itt.

Időpont: 2019. június 10.
Helyszín: Budapest, Tabán

Szalóki Ági is fellép hétfőn Forrás: Emmer László

Nemzeti futóverseny

Első alkalommal rendezik meg a Nemzeti Futóversenyt, ahol a versenyzők az Andrássy úton, a Hősök terén, valamint a Dózsa György úton tehetik próbára magukat 5 és 10 kilométeres egyéni távokon.

Időpont: 2019. június 8.
Helyszín: Budapest, Hősök tere

Nemzeti Futóverseny 2019. június 8-án Forrás: Facebook/Nemzeti Futóverseny

MIÉNK A VÁR! 7.Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál


Élmény az egész családnak! Idén 7. alkalommal látogathatunk el a Miénk a vár nevezetű hagyományőrző várfesztiválra, mely kiváló programokkal várja a hazai várak és népi hagyományok iránt érdeklődőket a Városligetben. A családi szórakozást hazai várakról szóló bemutató, népzene és néptánc, katonai bemutató és gyermekműsorok biztosítják, élményt biztosítva kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Időpont: 2019. június 8-10.
Helyszín: Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget

Városliget, Vajdahunyad vára Forrás: Origo

Deja Vu Fesztivál

Idén is lesz Deja Vu Fesztivál Szegeden, amely egész hétvégén várja a 90-es és 2000-es évek zenéinek szerelmeseit. Számos hazai és külföldi fellépő található meg a programlistán.

Időpont: 2019. június 7-9.
Helyszín: Szeged, Postás Sporttelep

Deja Vu fesztivál 2019 Forrás: Facebook/Deja Vu Fesztivál
Így él ma a Szomszédok Gábor Gábora, a 84 éves Koltai Jánoshttp://www.life.hu/kult/20190607-igy-el-ma-a-szomszedok-gabor-gabora-a-84-eves-koltai-janos.htmlEgy ország rajongott a Szomszédok Gáboráért, Koltai Jánosért a kilencvenes években. A színész még ma is játszik, de többnyire visszavonultan él. Szombaton ünnepli 84. születésnapját. KultOrigoElhunyt Dr. John amerikai zenészhttp://www.life.hu/kult/20190607-elhunyt-dr-john-amerikai-zenesz.htmlElhunyt Dr. John amerikai zenész. A Rock And Roll Hírességek Csarnokába beiktatott, hatszoros Grammy-díjas énekes, billentyűs, gitáros, dalszerző, producer csütörtökön, 77 évesen halt meg szívrohamban. Kult--Kiderült, miben tér el a Csernobil című sorozat a valóságtólhttp://www.life.hu/kult/20190605-kiderult-miben-ter-el-a-csernobil-cimu-sorozat-a-valosagtol.htmlKiderült, mi az, ami máshogyan történt a valóságban Csernobilban és az atombalesetről készült sorozatban. KultOrigoBrutális forgatásról nyilatkozott a Csernobil forgatókönyvírójahttp://www.life.hu/kult/20190605-brutalis-forgatasrol-nyilatkozott-a-csernobil-forgatokonyviroja.htmlA Csernobil című sorozat forgatókönyvírója elárulta, melyik volt az az epizód, amely a leginkább megviselte. Kult--Minden idők legjobb sorozata lett a Csernobilhttp://www.life.hu/kult/20190605-minden-idok-legjobb-sorozata-lett-csernobil.htmlMár mind az öt rész látható a HBO ötrészes minisorozatából, a Csernobilból. Az 1986-os nukleáris katasztrófát bemutató alkotás lenyűgözte a világot. KultOrigoMegkezdődtek a szóbeli érettségi vizsgákhttp://www.life.hu/kult/20190605-megkezdodtek-a-szobeli-erettsegi-vizsgak-szerda-emelt-szintu.htmlMa megkezdődnek a szóbeli érettségi vizsgák országszerte, a diákok először emelt szinten adnak számot tudásukról. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.