Elhunyt a jamaicai születésű rapper, Bushwick Bill

Forrás: Shutterstock -
halál rapper rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Geto Boys társalapítója, Bushwick Bill 52 évesen elhunyt: legyőzte a gyilkos kór.

A jamaicai születésű rapper, a Geto Boys társalapítója 52 évesen elhunyt. A szomorú hírt a zenész sajtósa is megerősítette az Instagramon. „Bushwick Bill ma este 21:35-kor békében távozott. Családja nagyra értékeli az összes imát és támogatást. Nagyon hiányozni fog" – írta.

A rappernél februárban diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot, és sajnos már nem lehetett rajta segíteni. A negyedik stádiumban volt, amikor kiderült, mostanra pedig feladta a harcot a gyilkos kórral szemben.

Ezekben a filmekben láthatod legközelebb a Trónok harca sztárjaithttp://www.life.hu/kult/20190607-tronok-harca-sztarok-uj-filmjei.htmlVéget ért a Trónok harca, és nem bírod ki Havas Jon, Tyrion, Daenerys és a többiek nélkül? Van egy jó hírünk: ha magukat a hősöket nem is, de az őket játszó színészeket rövidesen viszontláthatod a legkülönfélébb mozifilmekben és sorozatokban. Utánanéztünk, melyiküket hol, mikor és miben találod. KultOrigoSophia Loren fia filmjében játszik főszerepethttp://www.life.hu/kult/20190607-sophia-loren-fia-filmjeben-jatszik-foszerepet-1.htmlAz olasz filmdíva, Sophia Loren főszerepet játszik fia, Edoardo Ponti új filmjében, amely az Előttem az élet című regényből készül. Kult--Így él ma a Szomszédok Gábor Gábora, a 84 éves Koltai Jánoshttp://www.life.hu/kult/20190607-igy-el-ma-a-szomszedok-gabor-gabora-a-84-eves-koltai-janos.htmlEgy ország rajongott a Szomszédok Gáboráért, Koltai Jánosért a kilencvenes években. A színész még ma is játszik, de többnyire visszavonultan él. Szombaton ünnepli 84. születésnapját. KultOrigoElhunyt Dr. John amerikai zenészhttp://www.life.hu/kult/20190607-elhunyt-dr-john-amerikai-zenesz.htmlElhunyt Dr. John amerikai zenész. A Rock And Roll Hírességek Csarnokába beiktatott, hatszoros Grammy-díjas énekes, billentyűs, gitáros, dalszerző, producer csütörtökön, 77 évesen halt meg szívrohamban. Kult--Kiderült, miben tér el a Csernobil című sorozat a valóságtólhttp://www.life.hu/kult/20190605-kiderult-miben-ter-el-a-csernobil-cimu-sorozat-a-valosagtol.htmlKiderült, mi az, ami máshogyan történt a valóságban Csernobilban és az atombalesetről készült sorozatban. KultOrigoBrutális forgatásról nyilatkozott a Csernobil forgatókönyvírójahttp://www.life.hu/kult/20190605-brutalis-forgatasrol-nyilatkozott-a-csernobil-forgatokonyviroja.htmlA Csernobil című sorozat forgatókönyvírója elárulta, melyik volt az az epizód, amely a leginkább megviselte. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.