Bryan Marshall halál film színész James Bond tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kém, aki szeretett engem című filmben nyújtotta egyik legemlékezetesebb alakítását Bryan Marshall, aki kedden hunyt el.

A hatvanas években indult Bryan Marshall színészi karrierje, egyik legemlékezetesebb alakítását A kém, aki szeretett engem című James Bond-filmben nyújtotta. Ebben Talbot parancsnokot játszotta – írja a Mirror.

A színész kedden hunyta le örökre a szemét 81 éves korában. 1983-ban Ausztráliába költözött, ahol komoly tévés karriert futott be.

Bryan Marshall örökre lehunyta a szemét Forrás: United Artists Corporation

Kevin Costner elárulta az igazságot a Több mint testőr plakátjáról http://www.life.hu/kult/20190626-kevin-costner-elarulta-az-igazsagot-a-tobb-mint-testor-plakatjarol.htmlA Több mint testőr ikonikus plakátjáról árulta el az igazságot Kevin Costner. Kult--Kulka János újra premierre készül a Szegedi Szabadtéri Játékokrahttp://www.life.hu/kult/20190625-kulka-janos-ujra-premierre-keszul-a-szegedi-szabadteri-jatekokra.htmlVisszavonult a nyilvánosságtól Kulka János. A színész 2016-ban kapott stroke-ot, sokáig afáziával, azaz beszédzavarral küzdött. Most újabb premierre készül. Kult--Elhunyt Lőrincz „Lörke” Sándor zenészhttp://www.life.hu/kult/20190624-elhunyt-lorincz-lorke-sandor-zenesz.htmlÖtvenkét éves korában elhunyt az A.M.D. zenekar eredeti felállásának gitárosa, Lőrincz „Lörke” Sándor. KultOrigoAmikor nem hisszük el azt a csókot: a filmvászon legkevésbé összeillő szerelmespárjaihttp://www.life.hu/kult/20190621-charlize-theron-es-seth-rogen-osszejottek-a-csekely-esely-cimu-filmben.htmlJúnius 20-án került a hazai mozikba a Csekély esély című film, amelyben Charlize Theron és Seth Rogen habarodnak egymásba – és ez nem csak első hallásra tűnik teljesen valószerűtlennek, de a film történetében is. Ennek apropóján összegyűjtöttük a listánkra azokat a filmes szerelmespárokat, akikben még a mozi varázsa segítségével sem tudtunk hinni. KultOrigoMeghalt André Wakefield, a Grammy-díjas DJ és producerhttp://www.life.hu/kult/20190619-meghalt-andre-wakefield-a-grammydijas-dj-es-producer.htmlOtthona előtt lőtték le pénteken a Grammy-díjas DJ-producert, André Wakefieldet. A férfi mindössze 26 éves volt. KultOrigoElhunyt Horváth Ádám rendező, televíziós szakember, a Szomszédok című teleregény atyjahttp://www.life.hu/kult/20190619-elhunyt-horvath-adam-rendezo-a-szomszedok-cimu-teleregeny-atyja.html89 éves korában elhunyt az ikonikus tévés szakember, Horváth Ádám. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.