Kulka János újabb premierekre készül - Itt láthatjuk legközelebb a színészt

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Kulka János Trojka Színházi Társulás színész stroke Szegedi Szabadtéri Játékok premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt kapott stroke-ot Kulka János. Szövődményként afáziás beszédzavar lépett fel nála, amelyből logopédus segítségével gyógyult fel. Most újabb színházi premierekre készül. 

"Együtt játszunk majd a Don Juanban, amit a Szegedi Szabadtéri Játékokon adunk elő" – mondta a Blikknek Bodrogi Gyula, aki Kulka Jánossal szerepel majd a darabban. Ő mesélt arról, milyen premierekre készül jelenleg Kulka, aki három évvel ezelőtt kapott stroke-ot. A szövődményként jelentkezett afáziás beszédzavarból logopédus segítségével gyógyult fel.

"Jánossal nagyon jó együtt játszani, mindig örülök, ha egy darabban vagyunk. Sok évtizede dolgozunk közösen, jól ismerjük egymást. Hála istennek, javult az állapota, szinte nem is látni rajta, hogy min ment keresztül. Aki még nem látta előtte élőben játszani, annak fel sem tűnik, hogy bármi más lenne" – mesélte Bodrogi.

Kulka János a mentőállomáson, ahol emléktáblát avattak a Szomszédok című sorozat tiszteletére Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Nemcsak a nyáron, hanem a következő színházi évadban is kapott szerepet. A Trojka Színházi Társulás mutatja be a Varázsfuvola című előadást.

"János annyi szerepet kap nálunk, amennyit csak akar. Persze ügyelünk arra, hogy ne terhelje túl magát, de olyan jó köztünk a kommunikáció, hogy ez nem fordulhat elő" – fogalmazott Soós Attila, a társulat vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.