Holtan találták otthonában Stephanie Niznik színésznőt

Forrás: Shutterstock -
színésznő Stephanie Niznik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Variety közölte, hogy 52 évesen meghalt kaliforniai otthonában Stephanie Niznik színésznő. A halál okát egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy Niznik bármiféle betegségben szenvedett volna. 

Nizniket az NCIS-ből, az Everwoodból és a Star Trek: Űrlázadásból ismerhetjük leginkább, de játszott a Gyilkos sorokban és a Trükkös hekusban, a Halálbiztos diagnózisban, a Miami helyszínelőkben, a Lostban és a Grace klinikában is.

Elhunyt Rip Torn amerikai színész, a Sötét zsaruk című filmek egyik sztárjahttp://www.life.hu/kult/20190710-elhunyt-rip-torn-amerikai-szinesz-a-sotet-zsaruk-cimu-filmek-egyik-sztarja.htmlElhunyt Rip Torn amerikai színész, a Sötét zsaruk című filmsorozat egyik sztárja – jelentette be szerdára virradóra a művész menedzsere. Kult--Elhunyt Joan Gilberto, a bossa nova zenei stílus egyik alapítójahttp://www.life.hu/kult/20190707-elhunyt-joan-gilberto-a-bossa-nova-zenei-stilus-egyik-alapitoja.htmlNyolcvannyolc éves korában elhunyt szombaton Joao Gilberto brazil gitáros, énekes és dalszövegíró, akit a bossa nova zenei stílus egyik alapítójaként tartanak számon. Haláláról a gyerekei tájékoztatták a nyilvánosságot a Facebook közösségi portálon. KultOrigoMeghalt Ungvári Tamás íróhttp://www.life.hu/kult/20190629-meghalt-ungvari-tamas-iro-89-eves-volt.htmlÉletének 89. évében szombaton meghalt Ungvári Tamás Széchenyi-díjas író, kritikus, műfordító - tájékoztatta a család az MTI-t.Kult--Elhunyt Radnai Annamária dramaturg, műfordítóhttp://www.life.hu/kult/20190629-elhunyt-radnai-annamaria-dramaturg-mufordito.htmlHosszan tartó betegség után, 55 éves korában pénteken meghalt Radnai Annamária Jászai Mari-díjas dramaturg, műfordító, egyetemi docens – tudatta a család, a Színház- és Filmművészeti Egyetem és a Katona József Színház az MTI-vel. KultOrigoMeghalt Franco Zeffirellihttp://www.life.hu/kult/20190615-meghalt-franco-zeffirelli-filmrendezo.htmlRómai otthonában elhunyt Franco Zeffirelli olasz rendező, a hírt a fia jelentette be. Kult--Pedro Almodóvárt életműdíjjal tünteti ki a velencei filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20190614-pedro-almodovart-filmrendezot-eletmudijjal-tunteti-ki-a-velencei-filmfesztival.htmlPedro Almodóvar spanyol filmrendezőt Arany Oroszlán-életműdíjjal tüntetik ki az idei velencei filmfesztiválon - jelentették be pénteken a szervezők.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.